השכרת ציוד בצ`כיה
-
שלום לפורום המבורך לכל החוזרים מצ`כיה - משפינדלרוב יש לי שאלה קטנה.... האם באתר ניתן להשכיר חליפות סקי ומשקפות ואם כן מה העלויות פחות או יותר? אני גולש מתחיל ביותר ומתלבט לגבי רכישה השכרה וכו` תודה לכל הכותבים והמגיבים יויו -
השכרת ציוד בצ`כיה:Reשלום לך יויו !!! תאצת לא השכרתי חליפות סקי ומשקפיים יש לי את זה משלי אני מאמין שאפשר להשכיר חליפות סקי. רציתי לתת לך הצעה אם אתה ממש מתחיל ואפילו קצת יותר ממתחיל אני ממליץ על אתר אחר בצ`כיה הייתי גם בשפינדלרוב וגם באתר השני. אפשר להגיש שאני די מתחיל בס -
השכרת ציוד בצ`כיה:Reאין שם להשכיר ביגוד או משקפות אבל אתא יכול לקנות אצל הסינים ב 200 שקל ואפילו אפשר להיתמקח וגם אתה יכול לקנות אוברול שאפילו יותר זול איכות לא מי יודע מה אבל עם כישרון אולימפי של מתחילים או אולי מתחילים תאמין לי זה מספיק .וגם מסכות יש חיקויים בערך 60 שקל וש -
השכרת ציוד בצ`כיה:Reהאם האתר הזה ממש קרוב ל SVATY PTR? -
השכרת ציוד בצ`כיה:Reאני הייתי בסווטי פטר והיה נהדר -
השכרת ציוד בצ`כיה:Re - לחנןהי חנן המחיר 200 ש''ח הוא לחליפה או מעיל ומכנס? והאם המשקפות סבירות במחיר הזה ויחזיקו מעמד שבוע סקי של טירון.? -
השכרת ציוד בצ`כיה:Reניתן להשכיר חליפות (חבר שלי השכיר מכנס), גוגלס אני לא חושב. אלון -
השכרת ציוד בצ`כיה:Re - לחנןחנן שלום! אני חזרתי משפינדלרוב לפני שבועיים! מחיר מכנס+מעיל אצל הסינים 60$! לגבי המשקף אינני ממליץ לקנות אצל הסינים.. כנס לחנות סקי באתר ותשלם משהו כמו 100 ש''ח למשקפיים טובות! ודרך אגב אני ממליץ בחום על האתר! -
השכרת ציוד בצ`כיה:Reלפי איך שאתה מתאר את עצמך מכנסי ג`ינס יספק אותך... דרך אגב רק שבוע למנייק !!!!!!!!!! -
השכרת ציוד בצ`כיה:Reליויו!!!!! קודם כל איזה סינים אתם מדברים שבפראג????? שכחתי להגיד לך על השוק הטילנדים בפראג!!! השוק חבל על הזמן אני רציתי לקנות חליפה קומפלט מכנס ומעיל והמעיל מתחלק לשתי חלקים ממש חליפה שלמה של סקי ב300 ואפשר להוריד כמה שאתה רוצה,לא קניתי כי אבא שלי אמר -
השכרת ציוד בצ`כיה:Reיויו, בשנה שעברה נסעתי בפעם הראשונה לסקי וסמכתי על העובדה שאפשר להשכיר חליפות. כשהגעתי אמרו לי שאין אפשרות כזו(כנראה שהמדריך לא ידע היכן אפשרי להשכיר). למזלי הבאתי משהו ליום הראשון ואחר כך קניתי שם ציוד מלא מאחר וכבר ראיתי שהמגמה להתחברותי לענף היא חיובית