שיף מוסא ממומבסה
-
מישהוא שמע על שיף מוסא ממומבסה ויכול לספר לי (הבנתי כי הוא ישראלי שחי שם)? -
שיף מוסא ממומבסה:Reלמוסא היתה מן מסעדה קטנה באזור מומבסה. פגשתי אותו לפני שנתיים במומבסה, הוא חי שם איזה 10 שנים.תימני נחמד. עד כמה שזכור לי מישהו כתב כאן שהוא שמע שהוא חלה. למה אתה שואל? -
שיף מוסא ממומבסה:Reאני עומד לנסוע במאי וחבר שהכיר אותו לפני כשלוש שנים, אמר לי לחפש אותו כי הוא יכול להכיר לי את החים האמיתיים. בעבר הייתי בקניה אך בקבוצה מאורגנת ומעט במומבסה -
שיף מוסא ממומבסה:Reאברם שלום לך, מוסא ממומבסה נפטר לפני שנתיים לערך לצערי, נכון, היה לו את המסעדה מול הקונטינטל, ואחר כך עבר לתחנת הדלק במטוופה. -
אברם, טיפים במומבסהכנס לכאן בחודש אפריל, ואמסור לך מספר טיפים איך להסתדר במומבסה,היכן לאכול,,,לבלות,,,לינה וכו`. או, כתוב מ''ס נייד ואני אצור איתך קשר, ישנם דרכים להגיע לשם דרך האתיופים, -
שיף מוסא ממומבסה:Reסיפרו לי כי הוא אדם מעניין. האם יש ישראלי אחר שכאיל לבקר אצלו באזור מומבסה במידה ואני אשאר שם תקופה קצרה? היכן בכלל הכי טוב להתאכסן ולהכיר אנשים ולבלות במידה ואני אשהה במומבסה שבוע. האם יש טיסה זולה כיום חוץ מהטיסות שדרך אתיופיה? -
שיף מוסא ממומבסה:Reיש טיסות למומבסה בערך עוד חודש. יש חברה בשם '' סובב עולם '' שנמצאת ברח` גוש עציון 15 באבן שמואל, איפה שפעם היתה חברת פרדייס מומבסה, אני אנסה למצוא את המספר טלפון שלהם. בכל מקרה במומבסה יש את מלון אינדיאנה, יש את אושן ויו, ויש את במבורי ביץ ואת במבורי -
שיף מוסא ממומבסה:Reאברם שלום לך שנית. נכון לעכשיו טיסות לקניה מתבצעות רק דרך החברה האתיופית בימים ג-ו:נתב''ג-אדיס-ניירובי. המחיר הוא 650$.{אין טיסות ישראליות או ישירות לקניה} ומניירובי טיסה פנימית למומבסה בעלות של כ-60$ לכיוון. שתגיע למומבסה.סע למטוופה {עיירה ליד} שם ישנ -
שיף מוסא ממומבסה:Reידידי הירושלמי שלום לך החברה נמצאת בגוש עציון 15 בגבעת שמואל, והיא אותה החברה,במידה ותרצה פרטים לגבי טיסות אם ויהיו: קבל 2 מספרי טלפונים 1. עובדיה מנצור 050291191 2. אקי 051858317 הכי חשוב יש לברר היטב לפני שסוגרים דיל, -
שיף מוסא ממומבסה:Reשמעתי על אינדיאנה. האם בטוח עם החברה שהזכרת שכן לפי הבנתי השירות של מומבסה פרדיס לא היה טוב. בכל אופן האם אתה יודע כמה הם גובים על הטיסה והאם זה כול בית מלון? -
שיף מוסא ממומבסה:Reתודה על האינפורמציה. הבנתי ממכר כי באינדיאנה יש ריכזו של ישראליים וכן העלות היא כ- 35$ ללילה (ע'' הבנתי כי 250שילניג). האם זה נכון. האם כדאי להזמין מהארץ מקום בסביבות חודש מאי או שתמיד יהי חדר פנוי? אשמח לתשובה. -
שיף מוסא ממומבסה:Reאברם מניסיוני אין צורך להזמין מראש חדר במלון, יש מבחר גדול של בתי מלון כגון: אינדיאנה, מומבסה-ביץ`. גריאמה, במבורי ריסורט,וכו` כיום החבר`ה מתפזרים עצמאית בכל מיני מלונות. עצתי לך סע עם כמה חברים. נסיעה מהנה וכייפית. -
שיף מוסא ממומבסה:Reבחודש מאי יורדים גשמים חזקים ,אם כי חם שם. באינדיאנה, מנהלת המלון היא אישה הודית בשם מאמא. אנחנו היינו שם ולקחנו חדר פרטי ( לא זוגי ) ב210$ לשבוע עם ארוחת בוקר וארוחת ערב. עוד משהו ,יש במלון אגף ישן ואגף חדש, אל תסכים לקחת את ההישן. וכמובן תגיד שאתה -
הנה הקישורית למלון אינדיאה
http://www.startour.no/travel/hotel/hotel_87.asp -
שיף מוסא ממומבסה:Reתודה על האינפורמציחה הנהדרת. המחיר נשמע מעולה . האם אורחת בחדר תיקר את השהייה? האם יש ישראליים שחיים שם ושווה לפגושואים כן מה שמם. מה מקום הבילוי הטוב ביותר? תודה על האינ` -
שיף מוסא ממומבסה:Reקיבלתי ואחלוק חוויות בהמשך. -
שיף מוסא ממומבסה:Reתקשיב טוב ידידי.. אורחת בחדר לא מייקרת את המחיר, אפילו אם היא ישנה אצלך. העניין הוא שהם לא מוכנים שהיא תאכל בחדר אוכל. אבל גם זה ניתן לשינוי, חוץ מזה שאפשר להכין סנדוויצים כמו בארץ, ולשים בשקית, כמו בארץ.. יש שם ישראלים שחיים במקום שנקרא מטוופה, זה ל -
שיף מוסא ממומבסה:Reהאינפורמציה נהדרת. האם תוכל לפרט כמה עולה כניסה למועדון אם בכלל? האם אתה יודע משהוא על לאמו כי ההבנתי שלא ממש בטוח לנסוע לשם באוטובוס. אני מתרשם ממך כי עשית חחים טובים במומבסה ואני מקווה שאכן גם לי כך החופש יעבור. האם יש תעריף לבחורות כמו שיש בתאילנד? -
שיף מוסא ממומבסה:Re חלק א`כל הכבוד אבי, אכן אתה מעודכן במומבסה, להכיניס בנות לאינדיאנה זה נקרא קומפני ויש להוסיף עוד 100$ על המחיר כיוון שאם תיתפס מכניס בנות ללא תשלום בקומפני זה יהיה קטע לא ניעם מההודית,מחיר כניסה לדמבו כ-120 שילינג, מחיר כניסה לפלורידה כ-150 שילינג, מחיר כניסה -
שיף מוסא ממומבסה:Reכניסה למועדונים עולה 3 ש''ח... גרושים ממש.. בירה או משקה אלכוהול עולים ביןדולר לשני דולר מקסימום. בפלורידה מי שנכנס קודם לקזינו יכול להיכנס חינם למועדון.אני לא מכיר את לאמו, לא הייתי שם. תראה הבחורות שם כאשר הן באות לחדר שלך הן לא כל כך רוצות לעזוב מפנ