הרסט - קאסל
-
הי איפה ממוקם האתר הנ''ל . כמה שעות נסיעה מלוס אנג`לס? האם צריך להזמין לשם כרטיסים מראש אם נהיה שם ב- 31/5 ? תודה -
הרסט - קאסל:Reהרסט קאסל נמצא בדיוק באמצע הדרך בין סן פרנסיסקו לל.א. בעיירונת בשם סן סמיון. יש שם איזה 2 מוטלים בלבד, לכן רצוי להזמין חדר מראש איזה יומיים. -
גם סיור אפשר להזמין מראשלא חובה, אבל אחרת אתם עשויים לחכות שעתיים עד שיהיה סיור פנוי. יש להם כמה סיורים, שצריך לבחור אחד. מאד נחמד. -
הרסט - קאסל:Reבס``ד מקום נהדר לבקר בו. הוא נמצא על כביש מס` אחד בדרך מלוס אנג`לס לסאן פרנסיסקו. משך הזמן כמה שעות תלוי מאיפה את יוצאת ובאיזה שעה. תלוי גם איך את נוסעת. רצוי להרים לשם טלפון ולהזמין כרטיסים מראש ולשאול מתי יוצא סיור, כי יש כל פרק זמן. צריך כמובן להגיע
אתר הבית של הרסט קסל -
גם סיור אפשר להזמין מראש:Reידוע לך מס` טלפון? -
יש לך מס` טלפון? -
הרסט - קאסל:- שאלהעד כמה המקום מעניין עבור ילדים? האם מדובר על לראות טירה מרוהטת בפאר וגנים יפים וזהו כי אם בכך מדובר אזי מניסיון העבר הילדים שלי לא ממש מתענינים. אודה על תשובה כדי לא סתם לתכנן כניסה למקום. -
הרסט - קאסל:Reהאתר נמצא ליד סנט סמיון בכביש מס 1 צריך ואף רצוי להזמין כרטיסים מראש. רצ''ב לינק לאתר רצוי לקחת את סיור מספר 1 קובי
http://www.hearstcastle.com/ -
הרסט - קאסל:Reריקי א. אם האתר לא במסלול שלך כלומר אם את נוסעת לשם במיוחד - חבל על המאמץ והכסף , לדעתי (חזרתי משם לפני שבועיים) ב. אם את מתכננת מסלול של נסיעה בכביש מס` 1 , אז אפשר לבקר , שימי לב שיש מס` תיורים באתר וכל אחד שונה מהשני. אני לא הייתי מזמין מראש מהארץ, -
מאד רצוי להזמין כרטיסים!!!מדובר על סוף השבוע של MEMORIAL DAY, שבשונה מהארץ, בארה''ב מדובר על יום חג אמיתי, שבו כל עם אמריקה ואשתו יוצאים לסופי שבוע שאותם הם מתכננים מראש - אפילו שנה קודם!!! אז אמנם 31.5 זה יום שלישי שמייד אחרי (ממוריאל דיי מצויין תמיד ביום שני האחרון של מאי), אבל -
הרסט - קאסל:- שאלה:Reהמקום יפה ומרהיב בעושרו אולם אני לא סבור שילדים עד גיל 10 ימצאו בו עניין. -
גם סיור אפשר להזמין מראש:Reאפשר לקחת איזה סיור שרוצים אבל לא מומלץ לבחור כי הסיורים מיועדים לביקור ראשון, אח''כ שני וכולי אז לפעם הראשונה מומלץ לקחת את הראשון. אגב שאלתי שם אם מומלץ לקחת את הסיור השני מיד לאחר הראשון ונאמר לי שלא ושכדאי לעשות את זה בהפרש של ימים לפחות. היות ולקחתי -
הרסט - קאסל:Reטירת הרסט קאסל נמצאת על כביש מס` 1 מלוס אנג`לס לסן פרנסיסקו. הטירה נמצאת על ההר וצופה על האוקינוס השקט, זו אחוזה של איל התקשורת הנודע, וויליאם ר. הרסט, האחוזה כוללת מס` עצום של חדרים. בטירה יש 5 סיורים (ויש להזמין מקומות מראש לסיורים) עלות סיור בטירה:
הרסט קאסל -
הרסט - קאסל:Reניתן ללון ב motel6 במקום . המחיר ממש סביר - פחות מ 60 דולר ללילה.