כמה עולה חליפה?
-
כמה עולה חליפת סקי שתי חלקים? סליחה מראש על שאלה כל כך כללית, ברור שתלוי איפה קונים,איזה איכות וכד`. אני כבר קרוב ל 10 שנים גולש עם אותה חליפה ומעונין לשדרג, לא מפריע לי שהדגם לא יהיה החדיש ביותר, אך חשוב שהחליפה תהיה טובה (לסקי, לא לסנובורד). בגדול, כ -
כמה עולה חליפה?:Reשלום דני, מה אני אגיד לך זה באמת שאלה שקשה לענות עליה. המחירים משתנים כמו שאמרת לפי רמת החליפה והמותג. מעיל יכול לעלות סביב 600 ש''ח (רמת הבסיס שעדיין מאפשרת לך להסתובב איתו באתר ולא להתבייש) ומכנסיים יכולים לעלות קצת פחות. לפי שאלתך אתה מעוניין לשדרג -
כמה עולה חליפה?:Reדני שלום. בחנויות של מגה ספורט יש כרגע מבצע על חליפת סקי שני חלקים של kapa ב-600 ש''ח. יוחנן -
כמה עולה חליפה?:Reנדמה לי שראיתי את ה''חליפה'' של KAPA ואם אני זוכר נכון היא לא ממש יעילה - חסרים בה (בעיקר במעיל) מאפיינים חשובים כמו שרוולי אטימה, יכולת ''נשימה'' ואבזורי סקי. בנוסף, אני לא בטוח לגבי רמת האטימה של הבד החיצוני. -
כמה עולה חליפה?:Reחליפת סקי קונים טובה ! וזאת כדי שתחזיק לך עוד 10 שנים... אל תקנה בזול כי תאלץ להחליף אותה מהר. אל תתפתה לקנות חליפות של כל מני מותגים שמייצרים הכל ובכמויות, לך על חברות המתמחות בציוד סקי, כמו ברטון למשל לסנובורד. חוצמיזה...תנסה סנובורד
-
כמה עולה חליפה?:Reשלום דני, אם אפשר תשתדל לא להתפשר על איכות. קניית חליפה באירופה (יש לי ניסיון רק באיטליה ואוסטריה) תעלה בין 200 - 700 יורו. כאשר החליפות הטובות הן כ- 400 יורו ומעלה. המותגים האיכותיים הם: Spyder, North Face, Oakley,... ערן. -
כמה עולה חליפה?:Reכנס לחנות למטייל בחיפה, ללקק את השפתיים ממגוון חליפות הסקי שתלויות שם, איכות מעולה, מחירים טובים והכי חשוב יש עם מי לדבר. אלדד -
תודהתודה לכולם, אם אקנה משהו מעניין, אדווח לכם. דני.