כרטיסי אשראי באירופה
-
בעוד כחודש וחצי אני יוצא לטיול מקיף באירופה ומתלבט איזה כרטיס אשראי להוציא. אני עובר בבריטניה, אירלנד, צרפת, הולנד/בלגיה, גרמניה, פולין, אוסטריה, איטליה ויוון. הבנתי כבר שבבריטניה עדיף לקחת מאסטר קארד או ויזה, אבל אני לא יודע לגבי שאר המדינות. יש ל -
כרטיסי אשראי באירופה:Reמה שהמליצו לך הוא כנראה נכון, MASTER CARD או VISA מקבלים ב-99 אחוז מהמקומות לעומת זאת יש מקומות רבים שלא מקבלים DINNERS או AMERICAN EXPRESS -
כרטיסי אשראי באירופה:Reבהחלט לא דיינרס. רוב הכספומטים לא מקבלים אותו. עם ויזה מעולם לא נתקלתי בבעיות. -
לבדוק עניין ההמרהיש חברות אשראי שעדיין ממירות את סכום הקנייה/הוצאה מיורו לדולר ורק אחר-כך לשקל(הפסד המרה כפול), לעומת חברות אחרות שהנהיגו לאחרונה המרה ישירה מיורו לשקל. כדאי לבדוק,ובהתאם לקחת כרטיס(למדינות היורו). -
כרטיסי אשראי באירופה:Reארז שלום מנסיוני גולד מאסטר כארד הוא מוכר ומקובל בעולם השתמשתי בו במספר מקומות שהזכרת ולא היו לי בעיות לדוגמא פריס,לונדון לימסול,אמסטרדם,ספרד(מדריד דרום ספרד)איטליה ועוד כך שאני מניחה שלא יהיו לך בעיות עם כרטיס מסוג זה -
כרטיסי אשראי באירופה:Reשווה לך לבדוק גם את עניין זמן האשראי - ברוב החברות, הסכום מנוקה מחשובנך כל שבוע (ולא פעם בחודש כמו בחיובים בארץ). ינשן חברות שמאפשרות אשראי ארוך יותר (שמעתי משהו על ויזה כאל) - שווה לברר. -
כרטיסי אשראי באירופה:Reכרטיס ויזה הוא הימור בטוח ברוב הארצות. דיינרס קלאב - לקחתי אותו לספרד סתם. פשוט לא היה מה לעשות איתו. לעומת זאת, באירלנד דוקא ראיתי שמכבדים אותו במקומות שונים. לא הייתי עם אמריקן אקספרס בחו``ל, כי הוצאתי אותו רק לאחרונה. מבחינתנו, היתרון של דיינרס קל -
כרטיסי אשראי באירופה:Reבתורכיה לא מקבלים אמריקן אקספרס.