צפייה בדובים ברומניה
-
האם מישהו יודע על טיולי טבע לצפייה בדובים ? האם זה אפשרי בכלל להגיע למצב שניתן לצפות בדובים ברומנייה ? -
צפייה בדובים ברומניה:Reתחפש בגוגל אולי תמצא משהו, אל תשכח כי הדובים ביערות רומניה אינם דובי קרקס (-: אני שמעתי שבבראשוב ישנו מקום בו הדובים יורדים לקראת ערב לחטט באשפה. דודו -
צפייה בדובים ברומניה:Reהיי דודו בבראשוב דאגה העיריה לסלק את הדובים כי הם יכולים להיות כמובן מסוכנים. למען האמת הם נמצאים בכל היערות(ז`א כמעט בכל מקום הררי ברומניה) ומתקרבים מאוד ללבתים בכדי לנבור בפחי הזבל.אני ראיתי דובים פעמיים בלילה במקומות נידחים. בפנסיון שליד הקאמפינג בריש -
צפייה בדובים ברומניה:Reאהלן אורי אכן זה מסוכן, מי שבדרך כלל מסתובב בתוך היערות הם הציידים או חוטבי העצים. גם אני גרתי במקום נידח בעיירה בשם NEAGRA ליד BROSTENI בין PIATRA NEAMT ל- VATRA DORNEI החברה שלי גרה שם והיה להם כלב קטן אבל יותר רועש מרעשן בפורים (-: כשהו היה צורך -
בבושטןהרג לפני שנתיים-שלוש דוב כמה מטיילים רומנים. הוא אותר וחוסל כמה ימים אחרי זה. ראה, הוזהרת. למה שלא תיגש לגן-חיות מגודר ובטוח? -
צפייה בדובים ברומניה:Reבסיניה ישנה מסעדה בשם טברנה סרבולוי שנמצאת על ההר של ארמון פלש כמעט בכל ערב הדובים יורדים לאכול את האוכל שזורקים להם מהמסעדה אני וביתי ראינו שם 3 דובים שירדו לאכול