רומניה - רכב עם נהג או בלי?
-
אני מתכנן טיול ל- 10 ימים ברומניה ,ודובר השפה. העדפתי היא לשכור רכב ללא נהג, האם יש בעיה להסתדר? האם יש חשש משוד, רמאויות, וסכנות אחרות? אם מישהו היה בטיול עצמאי לאחרונה,אשמח מאוד לשמוע חוות דעת. תודה זאב -
רומניה - רכב עם נהג או בלי?:Reהייתי פעמיים ברומניה לטיולים של 10 ימים וממליצה מאוד על רכב עם נהג, לא כל מקום משולט ונהג טוב יודע את הדרכים. ובסך הכל אין הבדל משמעותי במחיר. -
רומניה - רכב עם נהג או בלי?:Reחני, תודה על התשובה המהירה, האם אפשר לראות את המסלול שלך ל-10 ימים? ברצוני לשלב טיול שורשים דרך בראילה/גלאץ, האם כדאי לכלול בטיול את אזור הדלתא? או עדיף להצפיןלמנזרים בדרום בוקובינה,או מערב לאזור ביסטריצה? כללית איני אוהב טיולי ריצה, אז איכן להתמקד? -
רומניה - רכב עם נהג או בלי?:Reבפורום ב-1001 טיפים על רומניה יש לך המלצות טובות מאוד תחפש במסלולי טיולים וגם בספקי שרותים -
רומניה - רכב עם נהג או בלי?:Reאם אתה כבר נימצא באזור הדנובה אז אין טעם לרוץ למקום אחר ולפסוח על הדנובה תתחיל מבוקרשט לגלץ או טולצה ומשם אתה יכול להצפין לכיוון יאשי,פיאטרה ניאמץ,לקו ראשו,קיילי ביקז והמנזרים,ברשוב -זהו מסלול של 10 ימים בערך -
רומניה - רכב עם נהג או בלי?:Reלא הייתי בבראילה ולא בדנובה - אבל מחוויות ששמעתי מעמיתי ניתן לשלב הרבה טיולי טבע , שייט צפרות בדלתת הדנובה בבראילה עצמה טיילת , שרידי מבצר מוזיאונים ועוד . אישית ב-10 ימים הייתי מוותר על הצפון ןמתמקדבאזור השורשים + דלתת הדנובה/ -
עזרה לטיול גיפים ברומני?:Reגיל שלום לפי מה שאני מבין אתה חזק בעיניין אנחנו 6 חברה שחוגגים גיל 40 ורוצים לעשות טיול גיפים משולב ברומניה מעוניינים לקבל טיפים רוצים ליהיות הכי מאורגנים והכי לבד כמה שאפשר תודה מראש שולי חלפי 0577304058 -
עזרה לטיול גיפים ברומני?:Reלשולי שלום ! לצערי הטיולים שבצעתי ברומניה לא היו במתכונת של ג`יפים ושטח כך שאין לי הרבה מה לתרום בנושא . מציע להשיג את החוברת של תור לינק במשרדי הנסיעות שם יש מסלולים ומחירים שיהוו עבורכם מדד ואח`כ להחליט האם שוכרים