מה זה לעזאזל צולה?
-
-
שרון- תעני לוצ`ולה (עם צ`וםצ`יק כי זה CHIOLA) היא האישה הטיפוסים של המדינות האנדיות, כולל לבוש מסורתי, 2 צמות, חצאיות צבעוניות, כובע, ילד על הגב .. אם תדדפדף אחורה תראה כמה תמונות שיש בהן את המוצר הנ''ל -
מה זה לעזאזל צולה?:Reצ`ולה. אישה (לרוב גדולה) עם הרבה לבוש סחבות עליה, כמה ירקות, כמה ילדים, הרבה סרחון. ובדר``כ משאירה שובל של שתן אחריה. (סה``כ זה הרבה עבודה להוריד את את כל הדרעק שיש עליה). הרבה פעמים גם תקבל כמה גפיים שלה לתוך הפנים בזמן נסיעה באוטובוס. -
חבל שהתגובות שלכם לאינדיניםהן כאלה גיזעניות..... -
חבל שהתגובות שלכם לאינדינים:Reמסכים עם עדי - אפשר להיות קצת יותר עדינים בהסברים דרך אגב, יש גם צ`ולות צעירות ויפיפיות. -
לא מכובדמזכיר לי דברים ברוח דומה שנאמרו על עולים מארצות המוסלמיות בארצנו הנה(ע)דרת, אז קצת רגישות ופחות אליטיזם. תודה -
שלכם?!?!!?מה לא בסדר במה שאמרתי? -
שלכם?!?!!?:Reנו באמת...למה לבוא בגישה כזו למקומיים? ואם את צודקת, זה לא נותן זכות לבוא בגישה כה מתנשאת. את מגיעה לתרבות אחרת, עדיף שתתחברי אליה במקום להוציא מילים לא מחמיאות בלשון המעטה. תודה ושנה טובה -
תודה ליעל ולסנטיאגו -
שלכם?!?!!?:ReDori, when you get to Bolivia you`ll understand that you can`t connect to the cholas. They are antipathic and they hardly want to speak to foreigners. In Peru it`s a bit different, they are more friendly. -
דווקא לא מסכימה עם ערןחלקן מאוד נחמדות וכן מוכנות לדבר עם זרים.. ואפילו נחמדות מאוד מה שלא הבנתי זה מה לעזעזל לא בסדר בתאור שלי אותן!? -
ליעלאיתך הסליחה. פשוט הדברים שאמר זה המכנה עצמו סנטיאגו הם סוג של גזענות מעודנת, ואליו מיוחסים הדברים.אז נותר לי להצטער על שכמותו, ולהתנצל בפנייך. תודה. -
ליעלואם כבר עוסקים בגזענות- אז אני רואה שאת בת תערובת, עונה בתוקפנות כיוצאת מדינה בצפון-מערב אפריקה, ומציקה עם אותה שאלה כמו פולניה... אבל באמת תאמרי לי- היתכן שחשבת שעם התיאור שלך תואשמי בגזענות? פויה! ותרחצי את הידיים שכתבו את הזוהמה הזו! מה עם קצת חן ופ -
לגדליהואכן אתה מאוד חסר, אם לא שרון שהיתה מעלה תמונות של עלי קוקה, צ`וקלו וקרמבו אקונומיקה (!) לפורום, הגרעין הקשה היה סובל קשות מבדידות. לגבי הודעות ארסיות: אני מתנגד בתוקף להלצות על חשבון אנשים תמימים עם שאלות תמימות (גם אם על גבול הגיחוך). זה בתוקף היותי מנ -
לגדליהו:Reהגרעין הקשה...??? מה` עתיקים....?? כאילו קרנבל 94....?? -
לגדליהואני חשבתי שאני היחידה שמחזיקה את עצמי לא לענות על המודעות האלה(ואני מתכוונת ל-2 הספציפיות שהזכרת) הספיקה לי פעם אחת שעניתי ומטיילת זועמת כעסה נורא... (אני חשבתי לנסות להבריח קצת קוק מקולומביה) -
ליפה הנפש דוריאין בתיאור שלי שום דבר מגזענות, אתה מאשים אותי בדבר חמור מאוד ולא מבוסס. התיאור שלי בא לתת מושג בצורה הומוריסטית למישהו שלא מכיר את המושג. כשאני שם, אני מתייחס בכבוד רב למקומיים, וזה רלוונטי לכל מקום בו טיילתי בעולם. suerte -
ליפה הנפש דורי:Reאני מניח שאם הייתי קורא לך מסריח, ומזוהם, היית מחייך אליי בהכרת תודה. למעשה, היית כל כך מרוצה עד שמיד היינו נעשים חברים טובים. המודעות שלך למשמעות הדברים שאמרת, איננה בנמצא. דבריך אכן חמורים, וחמור מזה היא האמפוטנציה המנטלית בה אתה לוקה. אני לא מאשים אותך -
לגדליהותגיד לי את מעז לדבר על גזענות?! ``יוצאת בת תערובת מערב צפון אפריקה ופולניה``? מי אתה חושב שאתה?! מכליל את עדות המזרח בהתנהגות ארסית?! ואתה עוד מעביר ביקורת על מילותיה של יעל?! אם כבר אתה מתחסד שרוצה לתקן את העולם ולהעביר ביקורת ,תעביר ביקורת על דבריו