אתר PRICELINE - טיסות
-
ההודעה: שלום למה שאני מנסה להזמין טיסה באתר, כשאני אמור לרשום את הפרטים שלי אין את מדינת ישראל?? האם מישהו הזמין כבר דרך האתר הזה PRICELINE ויכול להסביר בתודה יניב -
אתר PRICELINE - טיסות:Reממבט ראשון זה נראה אתר אמריקאי. יש שם רק את מדינות ארה''ב... כלומר, רק מי שגר בארה''ב יכול להזמין דרכו. תנסה אתרים אחרים שלא מיועדים לאמריקאים בלבד. בהצלחה. -
אתר PRICELINE - טיסות: דחוףשלום מישהו מכיר אתרים שעובדים עם כרטיסי אשראי ישראלים ב TRAVELOCITY לא מצאתי את הטיסה שאני רוצה אשמח לעזרה כי אני קצת בלחץ זמן בתודה מראש -
אתר PRICELINE - טיסות: דחוף:RePRICELINE מיועד לבעלי כרטיס אשראי אמריקאי בלבד. יש פרייסליין הונג קונג שכן מאפשר להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי למרות שבפועל עוד לא ביצעתי זאת. ממליצה לך ללכת מחר לסוכנת נסיעות. -
אתרי טיסות: דחוף:שלום לכולם אני מנסה להזמין טיסה ואני לא מצליח אשמח לקבל עוד אתרים להזמנת טיסות חוץ מ TRAVELOCITY שאין שם את הטיסה שאני צריך גם דרך PRICELINE לא ניתן להזמין בלי כרטיס אשראי אמריקאי אשמח לעזרה זה קצת דחוף לי בתודה מראש -
אתרי טיסות: דחוף::Reמה עם האתרים הבאים: www.expedia.com www.bookingbuddy.com www.hotwire.com www.orbitz.com -
אתר PRICELINE - טיסות:Reיש לרשום כתובת בארצות הברית בספר הדררכה של ניויורק כתבו המחברים שהן ציינו כתובת פיקטיבית האתר הנו לתיירים אמריקאים ... -
אתר PRICELINE - טיסות:Rewriting down a fake address will not work , because they are checking it with the credit card company , and they say-'' billing address must be as shown on the statement'' so who ever told you that they gave a fake address.... a g