לתאי ולמבינים- גז מדמיע
-
אני טסה עם הירדנים לדלהי (מת''א-לירדן במטוס של ארקיע)- האם אוכל להעביר בתרמיל הגדול גז מדמיע? (בכל זאת, בחורה מטיילת לבד...)תודה -
לתאי ולמבינים- גז מדמיע:Reאסור לקחת בטיסה מיכלים של ספריי כל שהוא כי עלול להיווצר הפרש לחצים בין המיכל לבין הסביבה החיצונית ולהיגרם פיצוץ, במקרה כזה אין יותר צורך בגז הנ''ל בדרך כלל בודקים בכל מיני שיטות ולא כדאי להסתכן, עדיף שתקני שם, או לאכול הרבה שום -
ללימורהיי לימור, אחרי 11 בספטמבר החמירו עם אמצעי ההגנה לסוגיהם. אין לך סיכוי להעביר אמצעי כזה במטוס... תתחילי להתאמן בקראטה
טיול מהנה ובטוח, -
לתאי ולמבינים- גז מדמיע:Reשלום אני תמיד לוקח גז ואולר (מסיבי) בתיק הגדול ומעולם לא היו בעיות. גם אחרי ה 11.9. וזה כולל את MALEV(ההונגרית), אוזבקיסטאן, טרקיש, וכו`. טיול מהנה עמיחי נ.ב תארזי את הגז בשקית קטנה ליתר ביטחון. -
עמיחי פישלת בגדול:Reמה שעשית הוא לתת עצה עלולה לפגוע בה ובעוד נוסעים, האוייב הוא לא אנשי הביטחון והבדיקות הבעיה היא תת לחץ שנוצר בגבהים של הטיסה , אם אינך יודע- בבקבוק או מיכל של ספריי יש אויר דחוס שהוא שגורם לחומר להיפלט החוצה, במידה ונוצר חולשה בדפנות מיכל כזה מתפוצץ בעוצ -
לתאי ולמבינים- גז מדמיע:Reאם לא ניתן לקחת ........אז אולי אתם יודעים אם אפשר לקנות כזה בהודו??ואיפה? -
לאבימה ההבדל בין מיכל גז מדמיע למיכל דאודורנט? -
לתאי ולמבינים- גז מדמיע:Reלימור ודיקלה הרגיעו את עצמיכן,יקרות. אין כל סיבה לדאגה. בטוח מאוד לטייל במזרח.גם לבנות. אם בא לכן לדבר - כתבו לי למייל. -
לאבי:Reאין הבדל קרא בכרטיס הטיסה שלך שניהם עפ''י חוק אסורים אלא!!!!!! שמה שאתה לוקח איתך בתיק היד שלך בתא הנוסעים נמצא בלחץ אטמוספרי רגיל ומווסת המטען שנמצא בתא המטען אינו מווסת מבחינת לחץ אטמוספרי אם יש לך חברים הקשורים לנושאי ביטחון או טיסות שאל אותם למה -
תודה לכולם על האינפורמציה