האם מסוכן להגיע לונצואלה?
-
שמעתי שהמצב בזמן האחרון שם מתוח, על סף מלחמת אזרחים כתוצאה מקיטוב חריף בעם. האם זה נכון? האם מומלץ לוותר על ונצואלה? מי שמעודכן ויודע, בבקשה ענו לי. תודה, עודד -
האם מסוכן להגיע לונצואלה?:Reמאז הבחירות לנשיאות שם , בחודש נובמבר , המצב לא יציב באיזורים מסוימים במדינה. במהדורות החדשות פה(סאו פאולו,ברזיל) , שומעים מדי פעם על אי יציבות בקראקאס הבירה. -
האם מסוכן להגיע לונצואלה?:Reאם התכנון הוא להגיע ממיאמי לשבועיים בונצואלה באזור הגראן סאבאנה (סיור בגראן סאבאנה, טרק הרוראימה ולבסוף מפל האנחל ומשם חזרה לקראקאס וטיסה ללימה בפרו), כך שבקראקאס אני אהיה רק בהגעה לונצואלה ורק בעזיבתה ללימה. האם מומלץ לוותר על ונצואלה ולהמשיך ממיאמי ישר -
האם מסוכן להגיע לונצואלה?:Reתראה....אני רק יודע על מה שקורה שם על פי פרסומים בחדשות. חוץ מזה קשה לי לענות לך. זאת החלטה שלך. בכל מקרה בהצלחה , תעשה חיים -
האם מסוכן להגיע לונצואלה?:Reתראה בעיקרון קארקאס זו העיר הכי מסוכנת,ושאר המדינה ממש לא!! בזמני (לפני נוב` האחרון), היו קצת בעיות בקארקאס אבל לא הורגשו בשאר המדינה. שווה לברר במשרד החוץ, אם הבעיה רק בקאראקס אז בהחלט מומלץ לבקר בוונצואלה- תאמין לי שתהנה מדינה מדהימה!!!