איך עוברים מסרי-לנקה להודו
-
אחרי טיול מדהים של כמעט שנה באוסטרליה וניו-זילנד וגם סין ומונגוליה. נראה לי שנדבקתי בחיידק הנסיעות ועכשיו אני חושבת לנסוע לסרי לנקה ומשם להודו. בטח הדרך היא טיסה אבל האם אתם פרטים כמו- עלויות, מהיכן להזמין, וגם איך למצוא עם מי לנחות בהודו. תודה רבה -
איך עוברים מסרי-לנקה להודו:Reלסרי לנקה ניתן לטוס ישירות מהארץ דרך ירדן . מומלץ באם את נוסעת לתקופה קצרה , ולא כדאי לקחת טיסה לסרי לנקה מדרום הודו (טריוונדרום או צ`אני) במחיר 50-60 דולר לכיוון . טיול מהנה -
איך עוברים מסרי-לנקה להודו:Reלא ממש הבנתי..סליחה.......היעד הראשוני שלי הוא סרי לנקה ואחכ רוצה לעבור להודו. איך אני עושה את זה? הבנתי ממך שעלות הטיסה היא 50-60$ אבל מהיכן לקנות את הכרטיס, האם עדיף להזמין מהארץ או מסרי לנקה, וגם לאיזה יעדים בהודו יש טיסות. תודה רבה מירב -
איך עוברים מסרי-לנקה להודו:Reאם היעד הראשוני שלך הוא סרי לנקה נסי דרך החברה הירדנית לקנות כרטיס טיסה מהארץ לסרי לנקה ואם את משערת מהיכן תחזרי לארץ (בומבי/דלהי) ניתן לקנות כרטיס הלוך לסרי לנקה וחזור מהודו . לגבי טיסה מסרי לנקה להודו , הזול ביותר יהיה לחלק הדרומי של הודו ולא ניתן לטוס -
איך עוברים מסרי-לנקה להודו:Reכן כמובן, תודה רבה. יש לי עוד שאלה.....לקנות כרטיס מהארץ לטיסה שבין סרי לנקה להודו או בסרי לנקה כבר לקנות? -
איך עוברים מסרי-לנקה להודו:Reאם יציעו לך בארץ מחיר סביב ה 50-60 דולר כדאי כבר לקנות פה . אבל ליתר בטחון גשי לפורום של דורין כהן(שורה אחרונה בדף הפורומים) ותשאלי גם אותה , יש לה ניסיון רב עם סרי לנקה . תהני