חנויות עודפים ואוהל יחיד
-
איפה יש בארץ, בעיקר באיזור ירושלים והמרכז, חנויות עודפים או סוג ב`. בקיצור חנויות שמוכרות בזול יחסית ציוד מחנאות. ועוד שאלה: אני רוצה לקנות אוהל יחיד לטרקים (כרגע בארץ...). איזה מומלץ? ואיפה קונים? כי בהרבה חנויות אין בכלל. מבחינתי נתון המשקל (הנמוך) הו -
חנויות עודפים ואוהל יחיד:Reשלום, יש חנויות עודפים של רשת למטייל ברעננה ובפ''ת. לקבלת כל הפרטים עליהן (כתובת, טלפון, שעות פתיחה וכו`) לחץ על ''סניפי למטייל'' בראש העמוד (מצד ימין). -
חנויות עודפים ואוהל יחיד:Reשלום שלום, נכון שאין מלאי רב של אוהלים ליחיד אך ניתן להשיג.מה המשקל אותו אתה מחפש? אולי קיימים גם אוהלים לשני אנשים שיוכלו להתאים ך. פרט אולי אוכל לעזור. בבי -
אוהל קל משקלבארץ לא תמצא משהו במחיר סביר ממליץ על wenzel אם יש לך מישהו שמגיע מארה''ב אוהל קל מאוד וניתן לישון בו שניים מצריך שתי יתדות אבל גם עצים או עמודים יעשו את העבודה (או סלעים) happy travel by the way למטייל זה לא המקום למה שאתה מחפש
campmor -
הבעיה עם Wenzel,שאלו אוהלים בסיסיים מאוד, כבדים יחסית למפרט, וטובים בעיקר למי שלא מתמודד עם מזג אויר בעייתי במיוחד. אם מחפשים אוהלים סופר קלים, אכן נדיר בארץ - אוהלים כגון ה-Ultra light Year של Sierra Designs הם מה שהוא מחפש, דומני. -
חנויות עודפים ואוהל יחיד:Reאוהלים ליחיד אמיתיים אינם מהסוג העומד מעצמו הצורך לחתוך במשקל מכתיב מבנה פשוט יותר. עם זאת מרבית הדגמים ניתנים להקמה במהירות ויתדות הרי כל אוהל חייב בסוף. שני עיצובים של אוהלים קלים יכולים להוות אופציה. ''שפנייה'' אוהל מנהרה צר המתאים לאדם אחד כולל ציוד
REI החנות של -
חנויות עודפים ואוהל יחיד:Reתודה על ההיענות. אני מחפש אוהל במשקל הכי נמוך שאפשר. מצאתי אוהל יחיד במשקל 1.5 ק``ג שזה נמוך יחסית לאחרים אבל זה אוהל יתדות וגם יקר: 720 ש``ח. אם זה ממש אוהל מצויין אני מוכן להשקיע אבל בכל זאת המחיר משפיע. אשמח לתשובתך. -
הבעיה עם Wenzel,:Reצודק YGH לגבי WENZEL אלא שהאוהל עליו המלצתי הוא מהקלים שקיימים בשוק די יציב והמחיר גם הוא גורם שיש לקחת בחשבון (מיתון מה לעשות) -
צודק. מחיר זו בעיה.אבל יש להזכיר שה-wenzel הוא חד שכבתי, ולפיכך מאוורר רע מאוד. אם מישהו קונה בחו''ל ויש לו עוד חמישים דולר להשקיע, ה-Kelty Clark הוא אוהל סולו ששווה הצצה.
http://www.rei.com/online/store/ProductDisplay?productId=47612778&storeId=8001&catalogId=40000008001&