החלפת כסף בסיני- איפה כדאי
-
האם כדאי להחליף כסף בצד הישראלי או בצד המצרי של הגבול- איפה יש פחות עמלה? -
החלפת כסף בסיני- איפה כדאי:Reממה שאני ראיתי בפעם האחרונה שהייתי שם, מקבלים סכום זהה עבור ההחלפה. -
החלפת כסף בסיני- איפה כדאי:Reלפי מה שבדקתי שערי חליפין.. לירה אחת שווה ל 77אגורות... ערך השקל ירד כלכך שהלירה המצרית שווה יותר? מצחיק.. אגב- עדיין יש אוטובוס מהגבול שמגיע לנואיבה? איפה אפשר לברר שעות שלו? -
החלפת כסף בסיני- איפה כדאי:Reהאוטובוס יוצא ב-7, 9 ו-15 מטאבה. אני כמעט נסעתי בו הפעם, וזה גם מה שאמרו לי ששאלתי שם בתחנה. מה שמעניין שבחזרה יש רק אוטובוס אחד ביום. -
החלפת כסף בסיני- איפה כדאי:Reמאיפה נקודת המוצא של האוטובוס יחסית לתחתנת מוניות-כמה מרחק הליכה בערך? -
החלפת כסף בסיני- איפה כדאי:Reבדיוק בתחנת המוניות של פעם. איפה שפעם היו מלא מוניות, יש מין בוטקה כזה של האוטובוס. -
החלפת כסף בסיני- איפה כדאי:Reשהייתי פעם אחרונה לפני כמה חודשים- היו מספר מוניות שהתרכזו במין כיכר כזו לאחר מעבר הגבול המצרי... בדיוק שם גם האוטובוס? -
החלפת כסף בסיני- איפה כדאי:Reזה בתוך הרחבה הגדולה בדיוק ליד איפה שמשלמים את המס למצרים. -
תודה רבה -
ומתי האוטובוס חזרה?יש לך מושג באיזה שעה בערך האוטובוס חזרה מתחיל את הסיבוב שלו? -
ומתי האוטובוס חזרה?:Reב- 10:30 הוא עוזב את דהב, בטח ב-12 הוא בנואיבה. -
החלפת כסף בסיני- איפה כדאי:Reלפי כל חישובי השער שאני עשיתי אם יש לך כרטיס אשראי בין לאומי תוצא דולרים מהכספומט הכרוב בישראל ותחליף דולרים מגיעם לשער של קרוב ל 1:1 לעומת 1:0.8 אם מחליפים ש''ח ללירות מצריות ישר.