שק שינה קל ביותררר
-
אני מטיילת בארץ בשטח כל הזמן, אני שייכת לזן הבנות שקר להן,
אני מחפשת שק שינה הקל והמחמם ביותר שאפשר למצוא, בעולם לא דווקא בארץ, אחותי גרה בארה"ב אני יכולה לקנות גם שם,
כמובן אני לא מטיילת באלפים,
יותר בכיוון הר הנגב בחורף, חרמון באביב,
לא סוחבת אוהל וכאלה, הדגש על קל, -
שק שינה קל ביותרררשווה לבדוק את הkilo bag של north face
975 גרם, מתכווץ לגודל ממש קטן, אבל הוא "רק" ל1-.
http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/kilo-bag.html
נמכר בארץ בסביבות ה1200 לדעתי.. -
שק שינה קל ביותררראם המחיר לא מהווה שיקול (וזה שווה אם את מצליחה להביא מארהב שם מחירי השקשים נמוכים משמעותית) הייתי הולך על שק שינה פוך אווזים 600 DOWN
יש כמה אפשרויות
חברות מומלצות
THE north face
marmot
mountain hardware
אם את רוצה משהו יותר ספציפי את צריכה להיות יותר ספציפית
-
שק שינה קל ביותרררשלום,
יש לי TNF - Highlander שק"ש פוך 900 . שוקל 900 גרם מתאים למינוס 9 . מעולה בימים מאוד קרים במדבר.
יש שקי שינה דומים לכל החברות. פוך 850 ומעלה ולא 600 כפי שהומלץ יוריד לך את המשקל משמעותית. ממליץ גם ללכת על דגם נשים זה גם כן יעזור במשקל.
-
שק שינה קל ביותרררלמטייל מביאים גולייט לארץ??? -
לחברת OUTDOORהייתה הברקה לא מזמן עם סדרת שקי שינה קלים במילוי פוך.
ככה שיתכן שתוכלי למצוא שק שינה שמתאים לך מבחינת טמפ', וגם מבחינת הכיס, ואפילו מבחינת המשקל.
לגבי שאר המלצות לקנות בחו"ל, אתרים ושאר ירקות, אני מבקש להמנע מהם מעל דפי הפורום. -
לחברת OUTDOORירון, אתה יכול לפרט לגבי הפוך של אאוטדור?
אני מחפש שק שינה לתנאי אביב וקייץ בארץ. זול ושידחס לגודל קטן (כמו מיקרו של אצטק) כדי שיתאים לתרמיל קטן יחסית (40 ליטר למשל) בטיולים רב יומיים במשקל קל. -
לחברת OUTDOORהם יצאו עם שלושה דגמים של שקי שינה פוך, עם תקן אירופאי, נקראים moon, snow, arctic, והטמפרטורות אני לא זוכר , הכי פחות מחמם הוא ה׳moon, al, שמתאים למעלה אחת... משקל אני לא זוכר בדיוק, לדעתי בין 800-900 גרם, ומחיר 550 +-
ממבט ראשון ומשחק די שטחי איתם, איכות התפרים די ירודה , מתיחה קלה של השקש גרמה לכמה מהם באזור הכובע להתרחק אחד מהשני ממש וליצור חור קטן..
מקווה שזה היה רק השקש האחד ההוא