מפוקט לקוסמוי
-
רציתי לשאול אם יש אפשרות לטוס לפוקט ואז לנסוע לברכת או אוטובוס ואז איזה מעבורת לקוסמוי כי המחירים לקוסמוי בטיסות מפחידים !! אם כן מב המרחק בין פוקט לקוסמוי תודה לעונים !! -
מפוקט לקוסמויקוסומוי נמצאת בצד המזרחי ופוקט בצד המערבי, זה לא כלכלי ומעייף ובוא נעשה את החשבון והזמן. טיסה זולה מבנגקוק לקוסומוי עולה כ-2400 באט. ועכשיו הדרך שלך. א. טיסה מבנגוקוק לפוקט כ- 1600 באט (במקרה הזול) ב. מפוקט (אוטובוס משולב עם מעבורת ) 350 באט לסורא -
מפוקט לקוסמוי:Reתודה אני מעדיף בדרך האוירית הישירה לקוסמוי . דבר שני כמה קופונים אני צריך אם אני רוצה לעשות את הדרך הזאת : בנגקוק - צ`יאנג מאי צ`יאנג מאי - קוסמוי קוסמוי - פוקט פוקט - בנגקוק החבילה של ה - 3 קופונים כל הטיסות 150$ אם יש לך דרך לחסוך לי ע -
טיסותאני מעדיף בדרך האוירית הישירה לקוסמוי . דבר שני כמה קופונים אני צריך אם אני רוצה לעשות את הדרך הזאת : בנגקוק - צ`יאנג מאי - כלול בדיל צ`יאנג מאי - קוסמוי - לא כלול בדיל קוסמוי - פוקט - כלול בדיל פוקט - בנגקוק - כלול בדיל הטיסה הישירה צ`יאנג מאי - -
טיסות:Reמהי הדרך הכי מהירה להגיע לפוקט מקוסמוי אם זה לא טיסה רכבת\אוטובוס\מונית .. וכמה בערך עולה כל אחד ואחד.. תודה -
מקוסומוי לפוקטיש שתי דרכים להגיע מקוסומוי לפוקט. א. מקוסומוי לוקחים מעבורת לסורטאני. מסוראטאני לוקחים אוטובוס לקראבי, 3 שעות פלוס מינוס, מעבורת לפוקט (יש פעמיים ביום כ-250 באט ולוקח כ-4 שעות). ב. טיסה מקוסומוי לפוקט, ישנם שתי טיסות ביום (לפוקט) במחיר של כ-2200 באט