ריגה - לטביה
-
ראיתי תוכנית טלוויזיה על ריגה (לקראת הכניסה לאיחוד האירופאי) - עיר יפייפיה ! לצערי הספקתי לראות רק את הכמה דקות האחרונות של התוכנית... אני מחפש קצת פרטים על המקום אם למישהו יש... אטרקציות תיירותיות..מקומות חשובים לבקר...טיפים...כל דבר יתקבל בברכה... -
ריגה - לטביה:Reריגה היא באמת עיר יפה. יש שם עיר עתיקה מאוד יפה. קרוב מאוד לריגה נמצאת JURMALA - אתר הנופש על ים הבלטי - גם מקום יפה. אפשר לשלב את ביקור בלטביה עם ביקור במדינות השכנות שלה - ליטא ואסטוניה. TALLINN - בירת אסטוניה הוא גם עיר צאוד עתיקה ויפה. בליטא ישנם VILN -
המון תודה ועוד שאלה
מה להערכתך עלות הכללית ליום טיול בלטביה ואני מתכוון לעלות ממוצעת ללא כל מיני ''שיגעונות'' או מסעדות יוקרה ? האם ניתן לומר שלטביה מקבילה לצ`כיה מבחינת עלויות או יותר מקבילה לאנגליה או ההשפעה של מדינות סקנדינביה במחירים ? -
המון תודה ועוד שאלה :-):Reאני הייתי במדינות האלו לפני כמה שנים ואז הם היו יותר זולות. המטבעות המקומיות והמחירים די צמודים יורו ואם התחזקות היורו המחירים גם עולים. כאשר אני הייתי לטביה הייתה יותר יקרה מי ליטא ואסטוניה אבל עדיין אני חושב היא יחסית לא יקרה. דוגמאות של מחירים עדכני -
ריגה - לטביה:Reהיינו לפני שנה כחלק מטיול במדינות הבלטיות. כדאי לשלב עם ביקור גם בטאלין ובוילנא (לפחות) קל להסתדר בתחבורה ציבורית (השכרת מכונית יקרה ביותר וויתרנו עליה - ולא הצטערנו. בריגה התאכסנו בצימר מקומי (רצ''ב האתר שלהם) זוג מקסים!! קצת רחוק מהמרכז אך התחבורה ל
http://www.homestay.lv/