שאלה לחוזרים:
-
בפורטו קריסטל אכלתי את:Reבטיול האחרון לא הייתי פעם אחת בגרנטס(כל ה-4 פעמים שהייתי בבואנוס...). ובאשר לכתובת של המסעדה המסעדה -אם זה בא עם כרטיס טיסה אני אשמח לקבל. צחי אני מקבל את מה שאמרת על הבשר המיובא ובקשר לבישול הסטייק הגדולה זה לא להציק לסטייק. בשר טוב זה בטח לא במסעדת -
אז עכשיו זאת אשמתי.. מעניין -
גם לי בא לבכות. -
אוךךךךיש לי תמונת סטיקים נהדרת מדה- אלברטו עם הלחמניות והרוטב צ`ימצ`ורי אבל היא לא סרוקה.... טוב. תדמינו. -
דורי דורי....כשאתה בקוסקו, תביא לי משם כריך אבוקדו, ולמארק את הכובע שלו. תודה! -
שאלה לחוזרים::Rewhere is it -
טוב טוב...:Reהמסעדה נמצאת באדיבותי כבר שלוש שנים בטיפים באתר (תבדוק גם בפרויקט יומולדת 5 לאתר למטייל...). מלבדה שווה לציין מסעדה נוספת, בעלת שני סניפים - מעט יותר זולה מלאס לילאס, אבל עם בשר שמסמיק אך לא מבושה... המסעדה נקראת EL MIRASOL - סניף אחד ברקובה, והשני בפוא -
המסעדה הצמחונית הכי טובה..לא כלתי סטייק בדץאמריקה פספוס? אולי.. מקניבלית הפכתי(בגלל עניין הכשרות) לצמחונית(רק בטיול) חשבתי כשאחזור לארץ אטרוף בשר.. אבל לא... אני אולכת אבל לא בכזה חשק כמו לפני בטיול.. התרגלתי לחסה.. צמחונית בחיים אני לא אהיה.. אבל עם לא קניבלית כמו בעבר... -
הפנטהאוז בקרטחנה!!!ללא כל ספק, חלומן הרטוב של כל גבר ישראלי שהיה שם... לחזור -
שאלה לחוזרים::Reלא לישון בצבי האדום...אולי זה מקום טוב אבל אותי ועוד כמה חברה שאני מכיר פשוט שיקרו..יש פה הרבה מקומות אחרים וטובים הרבה יותר ביחס.. -
אני הולך לנפץ כאן מיתוסאכלתי בשר משובח בארגנטינה. איזה בשר. טיול של שנה לא אכלתי בשר כמו אותו סטייק בברילוצ`ה. חשבתי שזה הבשר הכי מדהים שאכלתי, והוא אכן היה עד שחזרתי לקולומביה. טיילתי עם אהובתי הקולומביאנית בוייה דה לייבה, מקום בו לא הייתי בטיול הראשון בדרא''מ. נכנסנו למסעד -
שאלה לחוזרים::Reגם אני הייתי חוזר לברילוצה
ישן בפלמינגו
מחסל שוקולד וגלידה בטונות
ומקנח בדה אלברטו כמובן
ואח''כ קופץ לצד השני של הבלוק למסעדת חאוחה (כמו הגלידה
אבל מסעדה בשרית) ואוכל סטייק בפירות יער....
גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר -
אני הולך לנפץ כאן מיתוסהשאלה היא לא איפה אלה איזה סטייק!
ojo de beef תשננו את זה!
מי שרוצה פילה אז זה "לומו" והוא נחמד ביחס לojo
ויש גם את "הביף דה צוריסו" האינרקוט אצלינו
המסעדה היא פורטו מדרו 914 לה קבלינה או משהו
*המלצה ליין אדום הוא טרמפטר