מלון בשדה התעופה רומניה
-
אנחנו נוחתים בלילה בשדה התעופה אוטופוני רומניה ולמחרת צריכים להשכיר משם רכב מישהו מכיר מלון בתוך השדה?? -
מלון בשדה התעופה רומניה:Reאין מלון בשדה התעופה של בוקרשט ! יש מספר בתי מלון ביציאה משדה התעופה, אך בכל מקרה זה לא טווח הליכה, ואם אתם צריכים כבר לקחת מונית ולנסוע ... עדיף כבר להשכיר דירה במרכז בוקרשט, ולא בית מלון שיעלה פי שתיים, ובאזור מבודד של שדה התעופה שאין מה לעשות שם בסביב -
מלון בשדה התעופה רומניה:Reיוסי, תודה על התשובה אנחנו לא מתכוונים להישאר בבוקרשט אלא להתחיל לנוע בבוקר צפונה שמעת על מלון COMFORT? -
מלון בשדה התעופה רומניה:Reאפשר לנמנם על הספסלים,או לקחת טיסה אחרת. אכן אין טעם לסע באמצע הלילה לבוקארסט. הנמל מצפון לעיר. -
מלון בשדה התעופה רומניה:Reאכן ליד שדה התעופה יש מלון : CONFORT ולא : COMFORT זהו מלון של 3 כוכבים, מינימליסטי במחיר של 63 יורו ללילה. מונית למלון תעלה לך עדיין כ- 15-20 יורו... כלומר הלילה יעלה לך כ- 80 יורו ! עדיין אני בדעה, שעדיף למצוא דירת להשכרה בבוקרשט, אשר תעלה מקס -
מלון בשדה התעופה רומניה:Reשלום אורית מידע על מלון CONFORT תמצאי כאן :
http://www.hotel.confort.bucuresti.tourneo.ro/F_New המלון ממש ע''י נמל התעופה ומונית לשם לא תעלה 15-20 יורו כלל וכלל!!! אולי מקסימום 5 דולר. הייתי אומר שאפשר ללכת ברגל אבל!!! יהיה חשוך ואתם אחרי טי
מלון CONFORT
חיפוש דירות להשכרה בבוקרשט בגוגל -
מלון בשדה התעופה רומניה:Reמתכננים להיות ברומניה בסוכות. מחפשים מלון/צימר באזור שדה התעופה נקי נוח ולא יקר. נוחתים בלילה ובבוקר מתכוונים להמשיך הלאה. תודה -
מלון בשדה התעופה רומניה:Reאם 61 יורו לזוג נראה לכם אז ראו את שרשמתי על מלון COMFORT בשירשור למעלה , כן רצוי לציין כי אין צורך במונית כפי שחשבתי אלה המלון דואג לאיסוף משדה התעופה. למקומות נוספים באיזור נמל התעופה חפשו בגוגל אחר הביטוי ''HOTEL OTOPENI'' טיול מהנה דודו davidla -
תגובה שניה ל - גליבנוסף מחיפוש בגוגל מצאתי פנסיון במחיר של 20-30 יורו לחדר ליום. Pensiunea Alexandra הפנסיון נמצא 2 ק''מ מנמל התעופה ברחוב: Polona ע''פ התמונות זה נראה סביר בהחלט. האתר -
http://www.romlider.ro/usr/rom/recomandari/4/alexandra.html מונית מנמל התעופ
פנסיון אלכסנדרה
וילה גבריאלה -
פנסיון גבריאלההאם מישהו מכיר את פנסיון גבריאלה? -
תגובה שניה ל - גלי:Reלדודו שלום רב גם אני נוסעת לרומניה ומחפשת מקום לינה ללילה אחד בלבד הפנסיון והוילה האלו מתאימים לי מאד, האם אתה יודע אם יש צורך לסגור מראש או שתמיד יש מקומות לינה? -
תגובה שניה ל - גלי:Reאנחנו התקשרנו לוילה אלכסנדרה ואין להם מקום. מציעה לפנות למלון קומפורד, אנחנו הזמנו שם. גלי -
תגובה להדרשלום הדר לצערי אין לי מידע על כך, רצוי לסגור מקום מראש לפחות ללילה הראשון ברומניה לאחר מכן אין בעיה להיות ספונטנים. טיול מהנה דודו [email protected] 4429009 - 052 -
תגובה שניה ל - גלי:Reאני נוסעת מחר וסגרתי עם מלון קומפורט- 5 דקות משדה התעופה- 61 יורו לזוג כולל ארוחת בוקר -
תגובה שניה ל - גלי:Reשלום רב ניסיתי להשיג אותם על מנת לסגור אבל אין מענה , איך סגרתם עמם, האם דרך הטלפון או בדרך אחרת?אני נוסעת ב-20 לחודש וההיתי מעונינת גם לסגור מכאן ולהגיע על מוכן אשמח אם תעזרו לי הדר -
תגובה שניה ל - גלי:Reאנחנו התקשרנו אליהם וסגרנו טלפונית. סיכמנו שנהג שלהם יחכה לנו בשדה התעופה. -
תגובה שניה ל - גלי:Reתתקשרי לטלפון- 4021-322-9491 זו סוכנות שדרכה הזמנתי- אין צורך להאיר מס` כרטיס אשראי-רק שם וטלפון לפני המספר שציינתי תחייגי את קידומת חברת התקשורת- 013,012 וכו` -
תגובה שניה ל - גלי:Reגם אנחנו סגרנו איתם וסיכמנו שנהג שלהם יחכה לנו בשדה התעופה. באיזה איזור אתם מתכננים לטייל? מה קורה עם שפעת העופות ברומניה? גלי -
תגובה שניה ל - גלי:Reאנחנו מתכננים לטיין באיזור סיניאיה,ברשוב,פגרש,סיביו,טורדה וקלוז` ומשם נוסעים לבודפשט שפעת העופות-מלחיץ קצת-הרבה אך קראתי שמשרדי הבריאות פירסמו שיש להימנע בביקור בלולים ובשווקים בהם מוכרים עופות חיים כמו כן אמרו שאין מניעה לאכול עופות למרות שאני לא מתכוו -
תגובה שניה ל - גלי:Reאנחנו טסים ביום א` בערב ומתכננים מסלול דומה. (על בוקרשט אנחנו מתכננים ''לדלג'' לא קיבלה המלצות מיוחדות) בררנו עם קופת החולים לגבי שפעת העופות וממליצים לקבל חיסון נגד שפעת לפני הנסיעה.