מלון מרקיור בודה בודפשט
-
מישהו יודע, מישהו ממליץ בכלל, מידע עדכני מבודפשט בבקשה -
מלון מרקיור בודה בודפשט:Reלידיעתך בבודפשט יש כמה מלונות מרשת מרקיור. מלון מרקיור בודה נמצא בחלק של בודה, בסמוך לקאסל היל. המלון ברמה גבוהה מאוד, 4 כוכבים. חשוב להזכיר, שאני לא הייתי במלון הזה, אלא במרקיור אחר בצד של פסט, גם מלון נהדר. למידע נוסף ולמחירים תבדקו באלדין טרוול -
עדיף מרקיור קורונה בפשטזהו מלון מצוין ,4 כוכבים במיקום מרכזי ומצוין. כדאי לשלם עוד כמה פורינטים ולקבל את המלון הזה ,שנמצא במטחווי הליכה ,מעל האתרים המרכזיים. -
מרקיור בודהשהייתי בו. מלון טוב ברמת 4 כוכבים,נמצא בבודה בצמוד לכיכר DELI ולתחנת המטרו שבקצה קו M2 , מרחק תחנה מכיכר מוסקבה. במקרה זה בו המלון הוא טוב והנגישות לתחבורה הציבורית טובה בהחלט יש להשוות מחירים מול אופציות אחרות שהציעו לך וקרוב לודאי שהפער הוא כזה שמומלץ ל -
תודתי מקרב לב, המלצות ?!?המון תודה לכם איסתא שידרגו לי את המלון בתוספת 30$ לזוג לשלושה לילות. למישהו יש המלצות ''שוות'' לבודפשט? -
תודתי מקרב לב, המלצות ?!?:Reהעזר ב - 1001 טיפים, וסריקת הפורום התאריכים של השבועיים האחרונים. -
דחוף מה עדיף בודה או פשטמבקשת להתייעץ עמכם המומחים בעינייני בודפשט ... באיזה חלק מומלץ לחפש מלון בבודה או בפשט ??? תודה , אודה על תשובה מהירה ככל האפשר -
דחוף מה עדיף בודה או פשט:Reמעדיפה את פשט. רוב האתרים בצד הזה וגם קוי המטרו צפופים יותר. אם אינני טועה גם המזחים להפלגה על הדנובה נמצאים בצד של פשט. פשט זה הרובע היהודי עם שלושת בתי הכנסת, הפרלמנט, רחוב אנדרשי, הגן העירוני, השוק המקורה ועוד. בודה זה טיול של יום אחד - גבעת גלרט ומכ -
כמובן שפשט - רב האתרים בפשטבודה ,היא הפרבר של פשט ,עם מעט מאד אתרים ,מצודת הדייגים ,כנסיית מטייאס וארמון המלך - משהו שמתאים לביקור של חצי יום. רב האתרים נמצאים בפשט ,המידרחוב המפורסם ואצי אוצה ,השוק המקורה , הפרלמנט ,רציף בלגרד , רחוב אנדרשי ,בית הכנסת הגדול , קניון ווסט אנד, גן ה -
תיקון טעותמבחינה הסטורית גרידה בודה קדמה לפשט ולכן זה ממש לא יפה לקרוא לבודה פרבר של פשט. סתם עניין של כבוד אוסטרו הונגרי ותו לא. סעו ותיהנו! -
תיקון טעות:Reאנחנו חזרנו אתמול מבודפשט - העיר יפיפיה! אנחנו ישנו בהילטון - מיקום מעולה - ליד תחנת מטרו ומספר קווים של טראמים שנוסעים ממש ברחוב הסמוך. קנינו את הכרטיס החופשי לתחבורה והשתמשנו בה המון. מכל מקום לכל מקום נסענו בטראמים או במטרו ולפעמים בשעת עייפות גם סתם -
כסףעוד דבר חשוב לגבי החלפת כסף - הם מקבלים בהרבה מקומות דולרים ויורו כך שלא תמיד צריך להחליף כסף ולהישאר בסוף עם מטבע המקומי. למשל ב c&a הם מקבלים דולרים בקופה ונותנים עודף בפלורינטים, כך שאת החלפות הכסף שלנו עשינו שם ולא בchang בחנות הרשת שבקניון west השע -
מזג אויר בבודפשטאני טסה ביום ראשון הקרוב לבודפשט, למלון גולדן פארק. הייתי שמחה לשמוע תגובות על המלון, בכל נושא, וממי שחזר בשבוע האחרון, איך מזג האויר, ואיך מסתדרים עם הקור. המון תודות, מלי -
מזג אויר בבודפשט:Reחזרנו לפני שבוע ממלון גולדן פארק. מלון חמוד חדרים קטנים .תבקשי את חדר 504 הוא בין החדרים היותר טובים. מזג האויר בערב קריר אך במשך היום היה חמים. זה ענין של מזל. בודפשט מהממת. סעו ותהנו מכל רגע. -
מזג אויר בבודפשט:Reחזרתי ביום שישי בבוקר מבודפש, מזג האויר היה קר, היו 7-9 מעלות במשך היום. מנסיוני כדאי להצטייד בצעיף כובע וכפפות, אם אתם רגישים לקור גם מעיל טוב. אני השתמשתי הרבה במעיל רוח מעל לחולצה חמה . דבר חשוב אחר בנושא מסעדות: שומר נפשו ירחק ממסעדת סר לנסלוט, האוכ -
סר לנסלוט -לא מומלצתאני יכול להעיד מנסיון זוג חברים שהיה איתנו בתחילת אוקטובר 2004 בבודפשט. גם הם שילמו עבור ארוחה בסר לנסלוט 11000 פורינטים לזוג - כ 250 שקל ולא נהנו מהארוחה בסר לנסלוט. הם גם לא נהנו מההופעה המצורפת לארוחה בשעות 20:00 ו 22:00. למזלנו לא הצטרפנו אליהם , ול -
טיפים לבודפשטחזרנו היום מסופשבוע ( ארבעה ימים ) בבודפשט . מספר טיפים פרקטיים : להצטייד בלבוש חם כובעים צעיפים כפפות ומעילים חמים . לקנות כרטיס לשלושה ימים או שבועי( תלוי במספר הימים בהם מתכוונים להתשמש בתחבורה הציבורית ) שיט בדנובה דרך קשרי תעופה מומלץ , למרות הי