קייב, אודסה, פראג או מינסק?
-
אנחנו רוצים לסוע בחופשת סמסטר (סוף פברואר) לאחת מהארצות האלו.לאן כדאי? המלצות יתקבלו בשמחה ואם אפשר גם קישורים לאתרים. תודה!
-
קייב, אודסה, פראג או מינסק?:Reשמעתי שבאוקראינה וביילורוסיה יש עבריינות רצינית, ואילו בצ`כיה - רק כייסות והונאות. אם זה נכון, אז אולי פראג עדיפה. -
קייב, אודסה, פראג או מינסק?:Reעבריינות בקטע שמסוכן להסתובב שם? כי אנחנו לא נוסעים לעשות עסקים... אז השאלה אם כתייר זה משנה שהם מאפיונרים... -
קייב, אודסה, פראג או מינסק?:Reהייתי רק בפראג, ואני מאוהבת ... אם תשמרו על התיק בצורה נבונה זה יעבור בשלום ! -
קייב, אודסה, פראג או מינסק?:Reכשכתבתי על עבריינות רצינית, התכוונתי לשוד וסחיטה של תיירים. בכל מקרה, תבדקו את מה שאמרתי - אולי אני לא מעודכן. -
קייב, אודסה, פראג או מינסק?:Reאני אישית משוחדת על פראג, מ-ד-ה-י-מ-ה ! ומומלצת כמעט בכל מזג אויר. ממליצה על מלון DUO שאינו מרכזי כלל אך נהדר ולגבי בתי מלון בכלל תפנה לאלדין טרוול,יש להם אחלה מחירים באירופה.
אלדין -
קייב, אודסה, פראג או מינסק?:Reתשובה קפצה לשרשור של פרנצה הסתכל שם -
קייב, אודסה, פראג או מינסק?:Reתנסה להוציא ויזה לאוקרינה או בילרוסיה, ואחרי זה כבר תוותר על לסע לשם, למרות שאם יש לך דרכון זר (אירופאי) הבנתי שאפשר לקבל ויזה בנמל התעופה באודסה, אבל לא בקייב. -
מלון בחורף בפראגבהמשך להמלצה על מלון דואו: מלון חביב (והמוני מידי בארוחת הבוקר),אך בהחלט לא מתאים בחורף,מפני שהיציאה והחזרה ממנו מחייבות המתנה בתחנות-אוטובוס,וזה מאד לא נוח בחורף הקר מאד של פראג. רצוי לשהות במלון שנימצא ליד רכבת-תחתית. מכל אפשרויות הביקור שציינת,פראג -
מלון בחורף בפראג:Reהי, תודה לכל מי שענה לי ובחרנו לטוס לפראג, בפברואר, ובאמת יהיה שם ממש קר, אז אם למישהו יש המלצה על מלון (לא כ''כ יקר, אבל גם אכסנייה) אז בבקשה...אנחנו מחפשים מלון במרכז העיר. ואם מישהו יודע גם על אטרקציות לעשות שם - יתקבל בשמחה! תודה! -
מלון בחורף בפראג:Reבפברואר עלול להיות קר-מאד ואולי מושלג. רצוי להצטייד בהתאם,כדי שלא לסבול(מהקור).רצוי שהמלון יהיה ליד תחנת רכבת-תחתית,כדי להימנע מהמתנה בתחנות טראם/אוטובוסים חשופות. בחודש זה חבילות השכר לפראג(טיסה+מלון+העברות)ממש זולות עד גיחוך.ראה המודעות בעיתונים של חב