ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איפה אין ישראלים בדרא''מ ?

פורום דרום אמריקה
    12
    27
    18364
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • orenbg
      orenbg נערך לאחרונה על ידי

איפה אני לא פגשתי ישראלים
      איפה אין ישראלים? השיטה הטובה ביותר לא לראות ישראלים היא להיות בתקופת הקרנבל במקום שאינו ברזיל. בערך בתקופה של הקרנבל (זה משתנה על שנה) יש כמה אירועים בדרום אמריקה שיכולים להיות אטרקציות גם הם: א. פסטיבל היין במנדוזה - אני הייתי בו. פסטיבל יפהפה בעיר נה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • tsahik69
        tsahik69 נערך לאחרונה על ידי

איפה אין ישראלים בדרא``מ ?:Re
        כן בוונצואלה שהיא גם מדינה מדהימה ויפהפיה יש קסם של מדינה שעוד לא גילו אותה. בהחלט מומלץ ככה גם הגינאות שלא הייתי בהן. אבל בוונצואלה הייתי מומלץ ביותר.ריק מישראלים! tsahik
        • guybaron
          guybaron נערך לאחרונה על ידי

יש הרבה מקומות כאלו:Re
          יעל אני מאוד מסכים אתך לכן אם את יכולה לכתוב לי על כמה מקומות כאלה אני אודה לך מאוד
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

סעי לאירופה
            ברצינות. חזרתי מטיול תרמילאים בבריטניה. מחוץ ללונדון, היינו הישראלים הראשונים שהמקומיים פגשו. ותיירים מאירופה נדהמו לשמוע שיש תרמילאים ישראלים (כי רוב הצעירים האירופאים נוסעים לאירופה, לא ליעדים כמו דרום אמריקה או המזרח).
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

יש הרבה מקומות כאלו:Re
              היי אני אשמח אם תגידי לי פחות או יותר, איפה כדאי לטייל בברזיל וארגנטינה. אני טסה עוד שבועיים ועדיין אין לי מושג. לאן עוד מומלץ להגיע? כדאי להגיע לפרו? תודה, מירב
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

איפה אין ישראלים בעולם?:Re
                i can tell you about many places without israelis )lo al ha gal...)
                but, this small places wont knock you out or make your trip better...all you need to do is learn spanish and talk to the locals, just ask them whats good to see or ask them where they are going.
                in SA you can also find lots of argentinian=chillian mochileros, they will take you to places with no israelis,
                but you must have a good spanish.
                it works for me over the last 10 months...
                enjoy.
                • NIRR
                  NIRR נערך לאחרונה על ידי

איפה אין ישראלים בדרא``מ ?:Re
                  רונית היקרה ....

אמנם קצת מעליב או מתנשא להגיד .. אבל אני יכול להבין אותך ... אבל כשתהיי במרחק מה מישראל .. זו כבר התרחקות מהישראליות .. אני בטוח שאם תירצי או לא תירצי תכירי ישראלים .. וכמה שאני מבין למה את מתכוונת את תצטרכי אותם לא פחות ואין עליהם בטיולים חלקם חארות וחלקם מקסימים .. הכל תלוי בך ובאנרגיה שתשדרי.. תפעילי קצת את האינטואיציות הנשיות שלך .. ותגלי את האנשים הטובים את מהרעים את תתרחקי באופן טבעי ..

מקסימום לא חסר שם שוודים אנגלים אוסטרלים .. תהיי איתם כמה שיותר .. כמובן שתשלמי הרבה יותר מהישראלים בטיול איתם ותכירי אנשים חדשים מהעולם ..

בהצלחה ..
                  • 1
                  • 2
                  • 2 / 2
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון