גרנד קניון-איזה צד עדיף?
-
שלום, אנחנו נגיע לגרנד קניון מ- PAGE האם כדאי לבקר בצד הצפוני או הדרומי או שניהם? (בלילה של הביקור בגרנד קניון נישן ב- WILLIAMS) האם זה אפשרי לבקר גם בצד הצפוני וגם בדרומי ביום אחד כולל הגעה בבוקר מ- PAGE ובערב ל- WILLIAMS ? אם לא, האם יש צד עדיף? -
גרנד קניון-איזה צד עדיף?:Reהחלק הדרומי הוא הנפוץ והמתויר. אם אני לא טועה החלק הצפוני לא פתוח כל השנה (סגור בחורף) אם זה אקטואלי עבורכם תיכנסו לאתר של הפארק. -
גרנד קניון-איזה צד עדיף?:Reאם אתם לנים בוויליאמס אין טעם לנסוע לצד הצפוני. המרחק משם לפייג` כ-120 מייל, אותם אתם צריכים לחזור פלוס עוד כמעט 200 מייל. הנסיעה מפייג` לגדה הדרומית היא כ-3 שעות ומשם לוויליאמס עוד שעה וחצי. אם אתם רוצים גם לטייל על הגדה - ממש אין טעם. אני לא הייתי בצד -
גרנד קניון-איזה צד עדיף?:Reהאם לקחתם בחשבון שויליאמס מרוחקת שעה וחצי מהגרנד ולפי התכנון שלכם תעשו את הדרך הזו הלוך ושוב. מדוע לא תנסו לחפש לינה בטוסיאן הצמודה לגרנד או בפארק עצמו על מנת לא לחזור על הדרך ולא לבזבז 3 שעות הלוך ושוב -
גרנד קניון-איזה צד עדיף?:Rלא הגיוני ללון בויליאמס, זה רחוק מידי ואין מה לראות שם. עדיף לישון על שפת המצוק כי חשוב מאד לראות את השקיעה. ממליץ על ``מוקי לודג`` אומרים שהגדה הצפונית יפה יותר. בפייג`` יש סופרמרקט ענק וממש סמוך סכר אגם מיד