ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכב בנמיביה

פורום אפריקה
    2
    11
    1713
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

רוב הטיפים שקראתי כאן באתר לגבי נמיביה נגעו לענייני רכב. ושאלתי היא- האם הרכב הוא הכרחי ובלעדיו זה פספוס, או שניתן לעשות טיול ברמה גם ללא רכב? (לפחות חלק מהזמן) -מה ניתן לעשות ללא רכב?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • benoni
        benoni נערך לאחרונה על ידי

רכב בנמיביה
        התחבורה הציבורית בנמיביה אינה מפותחת, והתחבורה לתיירים נעשת באמצעות חברות התיירות המקומיות, כך שאם חשקה נפשך להגיע למקומות נידחים אתה זקוק לרכב, לא חייב רכב 4x4 ל 80% מהמקומות אבל אם אתה רוצה להגיע למקומות מהממים או לפגוש בני שבטים נידחים או לשוטט בביצות
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

רכב בנמיביה:Re
          1. תודה, נראה לי שהבנתי את עניין התחבורה. 2. כיוון שאני מתכנן לנסוע לבד, רציתי לדעת עד כמה אפריקה, ונמיביה בפרט, דומה למקומות אחרים בעולם מבחינת הסיכוי לפגוש ולחבור לתרמילאים אחרים, אפילו אולי לשכור יחד אוטו. (כמובן שאין בטחונות בעניינים האלה, אבל האם
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

עופר שלום , מאוד מומלץ לטייל עם אוטו בנמיביה ! לגבי צירוף מטיילים לרכב הם מצטרפים ומשלמים בדרך כלל על הדלק ,זה מה שמקובל בדרך כלל עם תרמילאים. אני הייתי מנסה למצוא שותף מהארץ ונוסע איתו ברכב. קשה לי להאמין ששם תמצא מטיילים שיסכימו לחלוק אתך את כל הוצאו
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

לטייל עם אוטו נשמע לי ממש אחלה, אבל כיוון שאין לי רצון מיוחד לשכור לבד (הוצאות גבוהות...), ואני גם לא ממש מעוניין לכבול את עצמי לאדם נוסף מראש, אם יש מספיק מטיילים, אז אני אוכל להיות זה שמצטרף ולוקח חלק בהוצאות הדלק, או אפילו יותר מזה... זה פשוט כמו
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

עופר שלום זה לא פשוט כמו שזה נראה לך. אך השאלה היא כמה זמן אתה רוצה להשקיע בנמיביה? להגיע ממקום למקום אני בטוח ב 100% שתוכל להסתדר עם טרמפים עם מטיילים אחרים שתוכל להצטרף אליהם אך גם ככה תהיה כבול. אם אתה רוצה שאני אעזור לך תאמר לי מה התקציב שאתה מתכנן
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

מסלול טיול בנמיביה
                  שלום ! מעוניינת במסלול טיול בנמיביה של שבועיים הכולל במיוחד ביקור אצל השבטים . תודה נירה
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

FAROUT יעזרו לך לי הם עזרו
                    תשאירי להם הודעה באתר ,ואז הם יזמינו אותך וישבו איתך על המפות. לי הם נתנו המון עצות חינם ,והם אחלה ממש. לי ולאישתי הם עזרו בכיף ותפרו לנו טיול מושלם
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

אולי תספר לי
                      אולי תספר לי על המסלול שהם עשו לך והאם יצאתם לבד אתה ואשתך ? איך היה ? האתר שלהם יפה אבל כל האתרים יפים. מעניין דעה של לקוח שעשה את זה לבד.
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

עצות להכנת מסלול בנמיביה
                        שלום נירה , נמיביה היא מדינה ענקית יש כמה גורמים שלפיהם אוכל לעזור לך להכין את המסלול. 1. תקציב שאת מתכננת(שלפיו תוכלי לבחור את הרכב 4X4 עדיף) 2. פרק הזמן שאת מתכוונת להקדיש לנמיביה.(שבועיים מומלץ). 3.כמה חברה אתם מתכננים לנסוע מכיוון שאם אתם הרבה חבר
                        • benoni
                          benoni נערך לאחרונה על ידי

3 מסלולים וגם עלות
                          הי נירה, שלחתי לך במייל מסלולים מעניינים וגם עלות שלהם. מוישה
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון