שוויץ-לונה פארק
-
היי ...אני רוצה ביום אחג מהזמן שאני אהיה בהונגריה לנסוע ברכבת תחתית לשוויץ ללונה פארק.....מה הלונה פארק הכי קרוב להונגריה שנמצא בשוויץץ.....ואיפה הוא נמצא.....וכמה זמן לוקח להגיע אליו ברכבת תחתית מבודפשט.? בתודה מראשש דוד -
רכבת תחתית מהונגריה לשוויץ?הפארק הכי קרוב להונגריה שנמצא בשוויץ? אם אתה רוצה בשוויץ אולי פארק אלפמרה ליד ציריך ושניצן ימצא לך את הרכבת התחתית מהונגריה לשוויץ. זו המומחיות שלו. -
רכבת תחתית מהונגריה לשוויץ?:Reאני לא מכיר רכבת תחתית בשוייץ בכלל... יש הרבה רכבות מכל הסוגים, וגם כאלה שנוסעות במנהרות, אבל לא רכבות תחתיות עירוניות... רכבת רגילה מבודפשט לציריך נוסעת לפחות ב-12 שעות... זה ממש לא נראה לי ענין לנסיעה של יום אחד... -
שוויץ-לונה פארק:Reתודה בנתיים לכל מי שהגיב לי על השאלה......אם אתם מכירים אולי לונה פארק קרוב יותר להונגריה....אז תגידו לי......וכמה זמן יקח להגיע לשם......תודה מראש דוד -
לונה פארק בהונגריהמחפש לונה פארק בהונגריה? אין בעיה. כנס לגוגל, והקש: hungary theme park או: hungary amusement park דוגמא אחת מצאתי לך.
http://www.vidampark.hu/english/indexe.html -
שוויץ-לונה פארק:Reאני רומה להודות לדורון על שעזר לי למצוא לונה פארק בהונגריה......תודה תודה ושוב תודה