ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי באיזור ג'נבה

פורום סקי וסנובורד
    5
    6
    5923
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • karpada
      karpada נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,
      התארגנו כ10 איש לנסןע ב23.12 או ב27.12 ל11 לילות, עוד לא סגרנו סופית את הטיסה.
      והחלטנו ללכת על עניין חופשת סקי, ראיתי כי בסביבת ג'נבה לא חסר אתרים, הייתי רוצה לקבל המלצה על אתרים טובים לתחילים לא יקרים מדי.
      גם כן, ישנה כמובן לאתרים שיהיה מה לעשות בהם חוץ מסקי, חיי לילה וכו, אולי איזה עיירה ציורית שיש בה אתרים שניתן לבקר...
      ובכלל מה הטווח מחירים לחופשה כזאץ, לגבי לינה ראיתי כי יש המון מקומות שמשכירים חדרים לקבוצות ולא יקרים בכלל. אבל מה אם אוכל השכרת ציוד, וכו.
      אודה ממש לכל עצה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הילה פלמנבאום גונן
        הילה פלמנבאום גונן נערך לאחרונה על ידי

סקי באיזור ג'נבה
        הי,

אכן ליד ג'נבה המון אתרים במרחק נסיעה קצר. הייתי מציעה לדוגמא את אלפ דואז (L'Alpe d'Huez) - אתר גבוה (אמנם זה סוף דצמבר אבל אין לדעת בעולמנו המשוגע), מסלולים רבים למתחילים ובכלל - לכל הרמות.

א-ב-ל האתר לא כל כך עונה על הדרישות שלך לגבי חיי לילה אוכל, זול וכו'. אף על פי כן, בשביל החוויה הראשונית החשובה, כדאי לנסוע לאתר שישאיר לכם טעם של עוד. אם פחות חשוב לכם הסקי עצמו ולא כולם גולשים הייתי הולכת על אתר אחר.

אגב, כולכם מתחילים? פעם ראשונה? יש אנשים שלא גולשים בקבוצה?

אני מניחה שתוכלו למצוא דילים טובים במלונות ובחנויות להשכרת ציוד לקבוצה גדולה, חפשו פה בפורום ובאתר המלצות על מלונות ובכלל ברשת, כתבו להם מראש, תשוו ותחליטו מה הכי משתלם.
        • אתרים קרובים לג'נבה
        • אלפ דואז
        • השכרת ציוד
        • dfl
          dfl נערך לאחרונה על ידי

סקי באיזור ג'נבה
          לא הייתי מסווג את ADH כאתר "באזור ז'נבה". מדובר במינימום של שלוש שעות נסיעה ביום בלי שום פקקים, כשמכירים את הדרך. אם זה נחשב קרוב, אז כל המגה אתרים בצרפת, מואל ד'יזר עד טין, גם באזור.
          במרחק נסיעה קצרה של עד שעה וחצי מז'נבה אפשר למצוא את מז'ב, les saisies, כמה מתחנות Portes du Soleil, שמוני ואפילו קורמיור באיטליה. יש גם לא מעט תחנות קטנות, משפחתיות, אבל בדצמבר הן עלולות להיות עם כיסוי לא טוב.
          • mandi a
            mandi a נערך לאחרונה על ידי

סקי באיזור ג'נבה
            אני ממליצה על לשמוני. אומנם לא מהזולים אבל בהחלט עונה על כל הקריטריונים אפשר לשכור שלה קצת יותר רחוק מהמרכז והמחירים יורדים. היא נמצאת במרחק של 45 דקות נסיעה מז'נבה, חיי לילה, עיירת תרבות שיש בה הרבה מה לעשות והיכן לטייל גם ללא סקי, ויש בה מסלולים טובים למתחילים. אני לא יודעת מה מצב השלג שם אבל למיטב ידיעתי בדצמבר האתר כבר פעיל.
            • benny17
              benny17 נערך לאחרונה על ידי

סקי באיזור ג'נבה
              הי מחפש אתר נחמד למתחחילים לא מהיוקרתיים באזור ז'נבה??

• benny17
                benny17 נערך לאחרונה על ידי

סקי באיזור ג'נבה
                הי
                מחפש אתר נחמד למתחילים לא מהיוקרתיים באזור ז'נבה?
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון