אני טסה לבד...
-
אני טסה לבד לדרום אמריקה ב1 לפברואר אני רוצה להתחיל במקום שקל להסתדר בו ולפגוש הרבה ישראלים להתחלה של הטיול איפה כדי להתחיל טיול בצילה או ארגנטינה? ואם יש לכם אכסניות מומלצות ללילה הראשון שיש בהם הרבה ישראלים? תודה -
אני טסה לבד...:Reא. את תראי ישראלים בכל חור בדרא''מ. קל מאוד לזהות אותנו... ב. אם את נוחתת בסנטיאגו, אני מציע לך לרדת לפוקון. קיץ שם, הנוף משגע ובקיץ יש שם המון ישראלים שהחליטו לותר על הקרנבל... רובם מרוכזים בקאזה מריו המצוין. -
תן סימנים מזהים... -
טיפים לונצולהשלום אני טס לונצואלה מבקש טיפים -
את מתכוונת לישראלים?אם כן אז זה מה שיפה בכל העניין: היא תזהה אותם גם אם לא יעזרו לה עם סימנים מזהים. פשוט אינסטינקט שקיים אצלנו במוח. וזה רק אצלנו. אני בספק אם גרמני מזהה גרמני אחר בצ`ילה. -
לכמה זמן?תעשה חיפוש על השם שלי וונצואלה כי כתבתי כאן די הרבה פעמים טיפים בנוגע לונצואלה.... אם לא תמצא אני אחפש ואעתיק. אבל נראה לי שזה לא ממש קשה למצוא -
טוב, תמיד אני צריכהלעשות את העבודה השחורה... את הישראלים ביבשת מזהים לפי מה שהגדיר יקיר הפורום tsachik ע''י זיהוי מרחוק של ''ליפת גל''. זה בעיקרון הרבה שער שלא נחפף זה זמן רב והוא אסוף אל מעל הראש עם קשת ש''קניתי בבוליביה בחצי בוליביאן, הבוליביאני רצה 2$ אבל התמקחתי...''. -
אני טסה לבד...:Reקודם כל you go girl. גם אני טסתי לבד, ועם כל הפניקה, אני חושבת שזה היה אחד הדברים הטובים שעשיתי בטיול. דבר שני, על צ`ילה אני לא יכולה להגיד כי לא הייתי בסנטיאגו, אבל על ארגנטינה בהחלט. יש מספר לא מבוטל של הוסטלים שישראלים מתרכזים בהם וגם כמה נקודות מפגש -
יש עודReמה עם כיסוי מוצ`ילה סימן ההיכר של ישראלים.... שלא יגנבו לי שלא יגעו לי שלא יתלכלכך ושלא יירטב מגשם גם אם היום יום חמסין.... אבל לפני שעוד רואים את הליפה רואים בד''כ גוש של 5-20 אנשים שמסתובבים ומטיילים ביחד בחבורה מגיעים להוסטל כובשים אותו עושים רעש- וא -
אני טסה לבד...:Reאיפה את נוחתת? גם אני טס באותו יום בטיסה ב- 6 בבוקר נוחת בבואיינוס איירס