מפושקר לאודייפור
-
אני כרגע בפושקר...מישהו יכול להמליץ לי לאן כדאי לנסוע קודם לאודייפור או גי`אסלמר? כמה שעות נסיעה לאודייפור, מה עלות כרטיס נסיעה באוטובוס ומאיזה סוכנות כדאי לקנות? אני ממש לא סומכת על הסוכנויות פה..כבר עבדו עליי במחיר הנסיעה מדלהי לאג`מר..ואני לא רוצה שז -
מפושקר לאודייפור:Reאי אפשר להתחמק משיעבדו עלייך, בעיקר ברג`יסטן, צריך לקחת את זה בפרופורציות, זה הכל עניין של כסף ואולי גם טרטור של נסיעות יותר ארוכות.... בכל אופן, את נמצאת במקום לברר... סעי לאודיפור, ג`יסלמר נחמדה, אבל לא מדהימה... חוצמזה שאני לא חובבת רג`יסטן גדולה יא -
מפושקר לאודייפור:Reלכי לקנות כרטיס בתחנת אוטובוס-יש חנות כזאת עם כל מני שלטים עם שמות של מקומות בחוץ זה מצד ימין אם את עם הגב לכיוון העיר לייד איפה שהוריד אותך האוטובוס הנסיעה לכל מקום היא באוטובוס דיי מחורבן למרות שכתוב שזה אוטובוס תיירים תבקשי מקומות מקדימה וקחי בחשבון -
מפושקר לאודייפור:Reאם את רוצה המלצות לגבי מקומות ברג`סטאן, גסט האוסים, סוכנויות אמינות וכדומה, תוכלי לקרוא באתר שכתבתי כשהייתי שם (חזרתי לפני כחודשיים) יש לך המון טיפים באתר, וגם המלצות לגבי אנשים שכדאי לקבל מהם שירותים. כתובת האתר מצורפת. תצטרכי רק להכנס ל''ארכיון'' (כי ב
http://www.notes.co.il/pnina