סנדלי שורש, סוליה נפתחת
-
שלום, הריבר קרוסר שלי בני שנה וחצי וכמעט חצי מהסוליה של אחד מהם מתפרקת. שרש מוכנים רק לתקן, אבל אני טס עוד כמה ימים. לדעתכם כדאי להדביק לבד? אם כן אז איך? או שכבר עדיף לקנות אחרים, שלא מתפרקים? אם כן אז איזה? -
בעייה מוכרת וכואבתזו הסיבה שעם כל הרצון לתוצרת כחול לבן והנוחות של סנדלי שורש יצאתי לרעות בשדות זרים (ליזרד וגרמונט) אגב מה הכתובת למשלוח תיקונים לשורש? -
בעייה מוכרת וכואבת:Reעמיחי אולי תתיעץ איתם? תגיד להם שאתה נוסע ואתה לא יכול להשאיר אצלם לתיקון. הכי טוב לשלוח לתיקון דרך החנות שקנית אותם והם יימסרו לתיקון דרך הסוכן שמגיע לחנות. -
בעייה מוכרת וכואבת:Reדיברתי עם סימה [048574370], ניסיתי לבקש מהם להחליף אבל היא אומרת שהם מחליפים אם זה סנדל חדש שמתפרק ולא אחרי שנה וחצי. לדעתי זו בושה בכלל שהוא מתפרק!!@#$! שני זוגות קודמים שלי סחבו עד הסוף. הם מדביקים עם חום במכונה מה שאני לא יכול לעשות לבד. תכלס ר
www.source-vagabond.com -
בעייה מוכרת וכואבת:Reלא יודע אם זו סיבה לפסול את כל סנדלי שורש,כי לטעמי,אין מוצר שהוא חסין מפני פגם. רוצה דוגמא? אני אישית מכרתי ללקוחה מאוד נחמדה מכנס סקי,אני לא יודע אם אתה מכיר,אבל מדובר בפריט טכני,מכיל גורטקס,מאוד מאוד איכותי. מחיר? 1000 שקלים כמעט,רק מה קרה,הלקוחה גלש -
בעייה מוכרת וכואבת:Reאם הסנדלים של שורש טובים כפי שנתמך במספר עדויות כאן, ראוי שסנדל בודד או סידרה ספציפית שלו הודבקו כראוי פשוט יוחלפו, הרי לקוחות אלו יקנו שוב וימליצו על המוצר במקום התופעה ההפוכה שמתרחשת כאן. ירון, ההשוואה בין מכנס סקי שנקרע ממגלש סקי לפתיחה של סנדל נשמעת -
בעייה מוכרת וכואבת:Reלמען הסר ספק,אני לא נציג חברת שורש. ולעניניינו,לטעמי תיקון של סנדל שעברה עליו שנה וחצי הוא שירות מצויין,לא כל תקלה מצדיקה החלפה,אבל שוב,נציג של חברת שורש צריך להחליט דבר שכזה. ההשוואה שלי לא הייתה נוגעת למהות התקלה,אלא לטענת המחיר,והדוגמא שנתתי,היית -
מחיר אמור לשקף איכותאני רגיל לשלם יותר על מה שיותר טוב, לפעמים זה לא ככה וצריך להזהר. אני ממש ממש לא אומר את זה על שרש אבל. כבר כתבתי, שני זוגות קודמים החזיקו יופי, אחד עד שגדלתי עליו ושני עד שהכלב לעס אותו. דווקא שני הקודמים ראו הרבה יותר שטח מהאחרון, לדעתי יש כאן פגם בי