מתלבטת
-
זוהי שאלה שלא כל כך קשורה לטיולים באופן ישיר..אבל אשמח אם תענו לי עליה מנסיונכם האישי.. אני בת 23,מראש העין, ויש לי חבר כבר חצי שנה. חברי,קצין לשעבר, השתחרר לפני כחצי שנה מצה''ל ומתכננן לטוס לדרום אמריקה לטיול תרמילאים עם חברים בעוד כמה חודשים. משך ה -
מתלבטת:Rewell.... i think what u need is a psycholog that will give u advices or at list some good friend and not a forom of south america... just cause it is a diferent question that what i use to see here i wil also answear u that obvious -
מתלבטת:Reהי רויטל. בסופו של דבר ההחלטה הי רק שלך ושל חבר שלך אבל אני יכולה לספר לך מה קרה לי ומה אני חושבת. אני טסתי לחו``ל ל3 חודשים ואני וחבר שלי דיברנו והחלטנו שאנחנו רוצים לחכות אחד לשני מכיוון ש-3 חודשים זה לא כל כך הרבה זמן. אני אישית יודעת שלא הייתי מבקשת -
זה אולי נכוןשהוא יוצא לטיול הזה בשביל קצת כיף וחופש, אבל זה לא בטוח אומר שהוא הולך ''ל*יין בנות אחרות'' (צחי, כמה רגיש מצדך). הכרתי זוג שהחליטו לא להישאר מחוייבים אחד לשני בזמן שהבחור יצא לטיול בדרום אמריקה, והבחורה היתה בצבא. הוא חזר אחרי שנה ועכשיו הם חזרו להיות בי -
זה אולי נכוןשהוא יוצא לטיול הזה בשביל קצת כיף וחופש, אבל זה לא בטוח אומר שהוא הולך ''ל*יין בנות אחרות'' (צחי, כמה רגיש מצדך). הכרתי זוג שהחליטו לא להישאר מחוייבים אחד לשני בזמן שהבחור יצא לטיול בדרום אמריקה, והבחורה היתה בצבא. הוא חזר אחרי שנה ועכשיו הם חזרו להיות בי -
שלום לך ורדה רזיאל זקונס...נורא הצחיק אותי ה''תזרקי אותו''... ובאשר לבעיה ,אישית הייתי אומר להמשיך הלאה(זה גם נורא תלוי כמה זמן אתם ביחד ועד כמה באמת אתם אוהבים). גם לא מן הנמנע שמחליטים מראש על ''פתיחה העונה לכל המתרחצים'' ולחזור להיות ביחד שהוא ישוב. אגב למרות שלמנוע מעצמך א -
מתלבטת:Reרוויטל שלום! קודם כל את לא לבד, רבים וטובים מאיתנו מתלבטים והתלבטנו באותה שאלה, אני רואה את העניין קצת שונה מאחרים, אני לא מאמינה שצריך את ההגדרות כדי להישאר ביחד, אם הוא אוהב אותך הוא לא יהיה עם בנות אחרות (וכנ''ל להיפך) בתקופה הזאת, לא ההגדרה שעוד לא נפ -
מתלבטת:Reיש אנשים שרוצים את הלבד וזה נורמלי אם אתם באמת אוהבים הוא יחזור והכל יהיה בסדר חוץ מזה זה זמן בשבלך לקצת חופש לא להפרד עכשיו -
מתלבטת:Reהי, קודם כל, לדעתי תתעלמי מ-2 העצות הראשונות, הן לא מועילות. כפי שכתבו כבר, את לא לבד במערכה, רק שההחלטה באמת קשה ואינדיבידואלית. זה לא משנה לאן נוסעים ולכמה זמן. אם עכשיו חברים וצריך להיפרד לתקופה זה כואב, בין אם נפרדים רשמית ובין אם לא. השאלה באמת אי -
asaf did u see it???first of all anat said ignore the first 2 advices... should we get offended? should we stop give advices???? what will we do? mmm.... ok.... i think i will get over it. -
חוסר התאמה אולי ?לטייל בעולם זה לא משהו שעושים פעם אחת, ואם הוא אוהב לטייל אז הטיול הזה יהיה רק הראשון .. אם את לא אוהבת ''יעדים כאלו'' והוא כן אז אולי יש ביניכם חוסר התאמה ? אגב, דרום אמריקה זה לא רק טרקים, אפשר להנות מאוד גם ללא טרקים (למרות שמומלץ מאוד לטרק לפחות ק -
pashut roa lev!i like it! -
חוסר התאמה אולי ?:Reאמנם טיילתי בצד השני של העולם ובמקרה נכנסתי לפורום הזה עקב מחשבות על תיכנון הטיול הבא, אז נכון אני לא מכירה את דרום אמריקה, אבל עדיין אני מרשה לעצמי להתנגד לאופן שבו עדי מתאר את הסיטואציה, אני מאמינה שיש חשיבות גדולה לטיול לבד, טיול בזוג או אפילו עם חבר ק -
חיפוש וגילוי עצמי בדרא''מאני מבינה את תגובתך גלי, זה מפני שלא טיילת בדרא''מ ואת לא מכירה את אופי הטיול בדרא''מ . . חלק לא קטן מהחיפוש ומהגילוי העצמי של המוצילרים הבנים בדרא''מ הוא חיפוש אחר בחורות יפות וגילוי כמה קל להכניס אותן למיטה . . אז אם הבחור המדובר יטייל עם חבורה ש -
חיפוש וגילוי עצמי בדרא``מ:Reעדי! אני גם לא חושבת שיש משהו רע בעניין,כל עוד הדבר נעשה מרצון חופשי ואישי של כל אחד ואחת ולא מאיזשהו לחץ חברתי, אני רק מאמינה שבמידה ומישהו אוהב מישהי (ולהיפך) הוא לא ייעשה זאת ואני גם רוצה להאמין שזאת לא הסיבה העיקרית או אחת מהעיקריות שבגללה בנים (או בנ -
לגליאני מסכימה איתך בהחלט אבל אני לא הייתי ממליצה לאף אחת להעמיד את העניין הזה למבחן . . . אומנם זה רק חצי שנה אבל כולנו יודעות כמה קשה לבנים להתאפק . . אפילו אם הם אוהבים מאוד .. הטבע של חלק מהם פשוט שונה . . גם אצל בנות ישראליות זה קיים, ולא פעם פגשתי כאלה -
לעדיהאמת התיכנון שלי לצערי עדיין קצת בגדר חלום, אבל אני מקווה חלום קרוב, פשוט עברתי לפני חודשיים תאונת דרכים ונפצעתי קצת, התיכנון המקורי היה לנובמבר , כרגע כנראה אני אצטרך לדחות את זה לפחות עד פברואר-מרץ, אבל אני אופטימית ובאמת מאמינה שאני אטוס (למרות שהרבה א -
מתלבטת:Re לכולכםתודה לכולכם, ותודה רבה לך גלי:) טוב לדעת שיש עוד אנשים כמוני,תמימות היא תכונה נפלאה, לא יודעת למה ייחסו לה כזה יחס שלילי. שוב תודה, וטיול מהנה:) -
ארגנטינה וצילהארגנטניה וצילה מתאימים לתקופה זו ובקלות אפשר לבלות שם 3-4 חודשים. -
מתלבטת:Reמה זה השטויות האלה שצחי הזה כתב? אני לא חושבת שצחי יכול להחליט למה חבר שלך רוצה לטוס עם חברים שלו לחצי שנה בלעדייך... את יכולה לדעת הרבה יותר ממנו לאור העובדה ש... את מכירה אותו! וצחי היקר, לא. חברה שלי טסה איתי לטיול לחמישה חודשים, היא לא נפרדה מחבר