התנדבות בקנדה
-
מישהו יודע על איזה התנדבות עם בעלי חיים אבל עם מגורים באיזה חווה בקנדה או משהו כזה,??? אבל לא , wwoof תודה ושבת שלום!:) -
התנדבות בקנדה:Reהיי blackbird
כיף שחזרת...
עד שאני מוצא אירגון שמתאים לך בקנדה - כמה רחוק תהיי מארה''ב? יש באינדקס האתרים 2 אירגונים שיכולים לעניין אותך: אחד לטיפול בדובים, והשני בשמורות טבע ופארקים.
אבל זה רק בינתיים. עוד מעט נמצא גם בקנדה. יעזור אגב אם תגידי אם
אינדקס האירגונים - ארה''ב. -
הפעם בקנדההייתי צריך להזכר איפה יש לי את הלינק
נשמח לשמוע מה מצאת, ואם את צריכה עוד עזרה - אנחנו כאן 
חוות בקנדה -
התנדבות בקנדה:Reאני מחפשת ''שנוי'' אשמח לקבל פרטים על היתנדבות בקנדה. או בכל מקום אחר בעולם. בתודה מצפה להיתיחסות!!! -
הפעם בקנדה:Reהייי גיל כמו תמיד אתה עוזר כבר אמרתי לך שאתה בסדר לא?
וואלה האתר שהבאת לי מצוין אני אשמור אותו אמנם הרוב שם מגדלים אוכל ולא חיות אבל בכל זאת אפשר להסתדר
בארהב אני לא אהיה אין לי ויזה -באסה דוקא
דרך אגב יש איזה אתר שאתה מכיר שזה יותר עם חיות בקנד -
הפעם חיות בקנדהתודה... :)) (שמישהו כבר ימציא סמיילי נבוך!) אז לא מצאתי ציפורים שחורות (מצטער. בדיחה מפגרת. לא מזמן קמתי ויש לי עבודה ענקית לכתוב. נא להתעלם), אבל כן מצאתי 2 דברים שאולי יעניינו אותך: דובים וזוחלים. שניהל בלינקים המצויינים, ויש שם אימיילים לפניות.
דובים
טבע וזוחלים -
לגילהלינקים שהבאת לי שייכים לוולונטיר אברוד שהם קצת יקרים גני חיות זה סבבה אבל זה בטח התנדבות על בסיס יומי כזה טוב תודה בכל זאת בהצלחה במאמר הזה שלך אני אעדכן אותכם אם אני אמצא משהו מעניין! -
לגיל:Reאני לא יודע למה מתעקשים באירגונים האלה להתייחס להתנדבות עם חיות כמותרות, אבל זה בד''כ טווח המחירים לעיניין הזה. מה עם הלינק הזה? אני לא הצלחתי למצוא שם פרטים על מחיר. נסי לשלוח להם מייל... נראה כיף!
http://www.marinemammalcenter.org/get_involved/volunteer/volunteer.asp -
לגיל:Reוואי זה נראה ממש מגניב,שלחתי להם מייל,אבל לא הבנתי באיזו מדינה זה זה לא בארהב?? -
אופס....מצאתי אותו באתר שמחולק לפי מדינות תחת קנדה, אז בכלל לא הסתכלתי, אבל עכשיו נדמה לי שאת צודקת. סורי...
-
אופס....:Re
לא סולחת! איזה מין מנהל פורום אתה???
סתאאאאאאם:))