מה עלות המחייה בקמבודיה???
-
-
מה עלות המחייה בקמבודיה???:Reאחת המדינות העניות והזולות ביותר במזרח. וכן, מהיותר יפות ומעניינות באיזור. -
מה עלות המחייה בקמבודיה???:Reתודה שענית לי, יש מצב שאתה מפרט קצת יותר? אני רוצה לדעת מה לגבי אוכל, שינה, ספורט אתגרי(אם יש), וכו`? מה הבדלי המחירים בין הצפון לדרום? בתודה מראש,מויש. -
מה עלות המחייה בקמבודיה???:Reתשמע עלות מחיה זה דבר גמיש ולראיה מה שחמי כתב זה לא מה שאני חושב תלוי באיזו רמה אתה רוצה לטייל בתאילנד אתה יכול לאכול בדוכני רחוב ב100 באהט = כ 2.5 דולר, במסעדה בקמבודיה תשלם מחיר דומה, אבל אין לך אופציה לאכול בדוכנים כי זו לא תאילנד!!!! לכן אוכל ושתי -
אני לא בטוח שהמדינה הזאתכזאת זולה. הייתי שם לפני 4 שנים.אבל זכור לי שהכל שם בדולרים+כניסה לאנגקור ונסיעה סביבה זה כמה עשרות דולרים טובים. -
מה עלות המחייה בקמבודיה???:Reavi תודה רבה. קיצור מה אתה אומר, מה הממוצע שם בחודש שינה אוכל יציאות? ואם היית,מה אתה אומר על סיהנוקוויל? -
מה עלות המחייה בקמבודיה???:Reמויש ידידי, בוא נעשה לך קצת סדר בבלגאן. קודם כל קמבודיה לא כ''כ זולה, בטח שלא יחסית ללאוס או בורמה. עלות המחייה בה מתקרבת לזו של ויטנאם. אני מעריך שחודש במדינה יעלה לך בסביבות 550 דולר. מה שכן, זו מדינה שבד''כ אין מה לעשות בה חודש ורוב התיירים מגיעים א -
מה עלות המחייה בקמבודיה???:Reהייתי בשנה שעברה בסיהנוקוויל ובקאמפוט מאד מאד ממליץ על ביקור באיזור הדרומי מבחינת התכנון קח בחשבון שהטוב ביותר ,אם אתה רוצה להגיע לסיהנוקוויל הוא סיבוב מעגלי בנגקוק - טראט - סיהנוקוויל - קאמפוט - פנום פן - (מכאן אתה יכול להמשיך על המקונג לכיוון קרטיה -
מה עלות המחייה בקמבודיה???:Reמסכים עם אבי 100%. אפשר ואף רצוי לשלב את דרום מערב קמבודיה עם Trat התאילנדית והאיים שבסביבה (קו-צ`אנג וקו-סאמט), בין אם כאיזור האחרון בקמבודיה (ממנו חוצים לתאילנד) או האיזור הראשון בקמבודיה (אליו נכנסים מתאילנד) שממנו ממשיכים לקמפוט, קפ, פנום פן וסיאם ריפ -
מה עלות המחייה בקמבודיה???:Re''''''''''''''''אני מעריך שחודש במדינה יעלה לך בסביבות 550 דולר. מה שכן, זו מדינה שבד``כ אין מה לעשות בה חודש ורוב התיירים מגיעים אליה לשבוע בלבד (קצת פנום פן וסיאם ריפ וזהו). '''''''''''''''' עלות מחיה היא בהחלט דבר גמיש. בגדול המחירים בקמבודיה דומים -
ל xpertדרור לא הבנת אותי בנושא התחבורה- התכוונתי להגיד שהתחבורה בקמבודיה אינה זולה יותר מאשר בתאילנד והבאתי לדוגמה את מחיר הנסיעה מפנום פן לסיאם ריאפ לעומת הנסיעה מציאנג מאי לבנגקוק נסיעה כזו ארוכה שההפרש הוא 2 דולר לא עושה את קמבודיה זולה יותר מתאילנד, בעיקר -
שבוע בקמבודיהאבי שלום ובוקר טוב
אתה הוא שלא הבנת אותי
אני דווקא מסכים לחלוטין עם צורת הצגת הדברים שלך !
יש דוכני מזון ב1000-1500 ריאל אבל לרוב הם בתוך השווקים והריח בשווקים קשה מנשוא וכך גם החום ובכל מקרה זה לא השפע והמגוון של הדוכנים ברחובות תאילנד - אין -
xpert - העם איתך!