אין פנקס חיסונים- מה עושים?
-
שלום, אני לא יודעת איפה הפנקס חיסונים שלי, וממש לא זוכרת איזה חיסונים קיבלתי בילדות. את הפנקס שבי מהצבא יש לי... מה עושים במקרה כזה??? אני טסה לדרום אמריקה בעוד 3 חודשים... אגב, מתי כדאי להתחיל עם החיסונים? תודה
-
אין פנקס חיסונים- מה עושים?:Reנתחיל מזה שזה לא נורא, שתתחיל לעשות חיסונים עכשיו, תקבל פנקס חדש. אולי ישנה אפשרות לשחזר את הפנקס שלך דרך קופת חולים? תתחיל את החיסונים חודשיים לפני. תהנה -
אין פנקס חיסונים- מה עושים?:Reסבבה, אבל איך הרופא ידע איזה חיסונים אני צריכה, אם הוא לא יודע מה כבר קיבלתי בעבר??? -
אין פנקס חיסונים- מה עושים?תקבלי פנקס במרפאה איפה שיחסנו אותך. החיסונים היחידים הרלבנטים שיכולת לקבל בעבר הם חיסונים נגד צהבת AוB,ואותם יכולת לקבל רק בקופת חולים .תבררי אם אינך בטוחה עדיף לקבלם שנית והפעם תשמרי את הפנקס -
אין פנקס חיסונים- מה עושים?:Reבמידה וכבר קיבלתי את החיסונים נגד צהבת, אך אני לא אצליח לברר את זה בוודאות, זה לא מסוכן לקבל שוב את החיסונים?? -
אין פנקס חיסונים- מה עושים?אין שום סכנה חיסון נגד צהבתB ניכנס לשיגרת חיסונים בארץ מילידי 92 ואז הרבה רופאי ילדים המליצו לחסן את הילדים הגדולים יותר.תשאל את ההורים