איפה אפשר למצוא ג'ינס דיזל (חיקוי) בבנגקוק?
-
היי לכולם,
אני שוברת את "תקופת הגמילה" שלי מהפורום (בינתיים הצלחתי לעמוד בזה לא רע...
) לשאלה:
בעוד יומיים בעלי יהיה בבנגקוק לזמן קצר ואני רוצה שהוא יביא לי משם חיקוי איכותי לדיזל. איפה ניתן למצוא?
מקום אחד בו נדמה לי שיש זה ב MBK בקומה השלישית. אולי מישהו יודע היכן בדיוק או אולי על מקומות נוספים בהם ניתן למצוא זאת?
רויטל -
איפה אפשר למצוא ג'ינס דיזל (חיקוי) בבנגקוק?כשהייתי לפני 3 שנים קניתי חיקויים מעולים של דיזל בקומה השלישית או הרביעית ב MBK. (הם עדיין במצב מעולה ואני לובש אותם). היו גם בקוואסן חיקויים טובים. -
איפה אפשר למצוא ג'ינס דיזל (חיקוי) בבנגקוק?קומה שלישית.
אם נכנסים מטוקיו סנטר, או מכיוון הרכבת. אז להתקדם צמודים לצד שמאל, כלומר היציאות לחניה מצד ימין.
ללכת צמודים לצד שמאל של הקניון. לא להיכנס לסוונסיס עכשיו, אחרי הקנייה...מאמצע הקניון בערך והלאה, אחרי כ- 50 מטר החנות.
בכניסה לחנות, מספר בובות דוגמניות.
דיזל במבצע, 300 באט.
רגיל 550 באט.
חיוך קטן וה-550 נהייה 500, אין טעם להתווכח על פחות.
יש שם מוכרת חמודה שיודעת להגיד מחירים בעברית. -
איפה אפשר למצוא ג'ינס דיזל (חיקוי) בבנגקוק?תודה רבה אבי וארז
. ארז, איזו הכוונה מפורטת! נראה לי שעכשיו אין מצב לפספס את המקום. עכשיו נותר רק לקוות שיהיו שם דגמים שאני אוהבת ושמה שהוא יקנה יתאים...
ליתר ביטחון, מכירים אולי מקומות נוספים?
-
איפה אפשר למצוא ג'ינס דיזל (חיקוי) בבנגקוק?כל הקומה השלישית הלאה (כלומר לכיוון מנוגד לכניסה מהרכבת) מלא בדוכנים של דיזלים.
שם פשוט יש מבחר גדול יחסית וגם רואים בקלות את הדגמים.
לא להיבהל אם לא כתוב "דיזל". לאחר הקניה, הן מורידות את הפצ'ים שמכסים את הכתוביות שכתוב עליהן דיזל.
אני ניגש תמיד ישר לשם. קניתי שם עד היום, בהערכה גסה, כארבעים ג'ינסים.
ארבעה אחרונים לפני שבוע ויומיים.
ניתן גם להשאיר את מה שקונים בחנות, לקבל פלסטיק עם מספר עליו, לחזור לפני העזיבה ולקחת את השקית עם מה שקנה.
-
רוויטל? את?חיקויים?
אם בארזים נפלה שלהבת וכו'...חחח...
קניון "פלאטינום" שליד "פנטיפ פלאזה"(שזה הקניון של הגאדג'טים)
באזור פארטונם. זיופים ברמה מעולה!
יאללה, נו...תתחדשי!
-
רוויטל? את?
איתן וארז, תודה
הבנתי שאי אפשר לסמוך על המידה המדוייקת, אבל אם אני מבקשת מספר דגם מסויים - אז בטוח שזה נראה כמו מספר הדגם המקורי (איתן, אתה די צודק, אני די חדשה בענייניי חיקויים...
)?
איתן, אתה יודע לכוון אותנו באיזה אזור בפלאטינום ?
-
רוויטל? את?רוויטל, הפלאטינום זה קניון לא מסובך ולא גדול, זו למעשה חנות גדולה מאוד של 5 קומות בגדים.בקומה הראשונה יש גם מיליוני תכשיטים.הבנות שלך תשמחנה לקבל מהם
-
רוויטל? את?תודה איתן. כשהיינו בבנגקוק לא יצא לנו להיות שם, כי המקום היה סגור בגלל ההפגנות. תכשיטים לילדות דווקא קנינו המון בכל מקום בתאילנד, אבל הן בטוח ישמחו לעוד