קובה באוקטובר?
-
שלום, מוטרדת ממזג האויר. אני מבינה כי אוקטובר היא עונת ההוריקנים. האם קובה באוקטובר (ועוד לשלושה שבועות) זה רעיון לא טוב? אשמח לשמוע חוות דעת. תודה, נ -
קובה באוקטובר?:Reהייתי בקובה בינואר, ביוני ואסע שוב באוקטובר. איני רואה בעיה בנוגע למזג האוויר. חם ביום. לעיתים יורד גשם. אין בעייה מיוחדת. -
קובה באוקטובר?:Reאם את נוסעת לבד עלמנת לחוות את חוויות המקומיים זה יכול להיות מעניין אך קחי בחשבון שזה כרוך בהוצאה כספית מאוד גבוהה(מטבע שווה ערך ליורו) ובחופשה שלא מוגדרת כשייט תענוגות. אוקטובר זה לא עונה מאוד מתויירת בקובה ואולי יהיה יותר נחמד מאשר בעונה המתויירת דהינו -
קובה באוקטובר? - תקציבכמה באמת צריך לעלות חודש טיול? רמה בסיסית אך לא מתכלבת: לינה בקאזה פרטיקולר, יציאות למועדונים, תחבורה ציבורית פרטית... -
פרטים על קובה באוקטוברשלומות. מזג אוויר חם ולח, סביר לטיול. לעיתים גשום, אך לא מפריע. עלות לחודש כ$1200.ביום חמישי, 01.09.05 תתקיים הרצאה ארוכה ומפורטת (שלוש וחצי שעות) על קובה, האיים הקאריביים ומדינות מרכז אמריקה לקראת עונת הקרנבלים המדהימים של האיזור. ההרצאה ב``למטייל`` רא -
קובה באוקטובר? - תקציב:Reכרטיס טיסה עלה לי 1250 דולר דרך אייר ארופה אך זה היה בחודשי הקיץ יכול להיות שהמחירים ירדו. אם תרצי אני אתן לך את הטלפון של סוכן הנסיעות שסידר לי הוא היה מדהים מטפל עד הרגע האחרון בכל מה שצריך. לינה בקובה מסתכמת 25-30 פסו קונבנטבלה שזה בעצם שווה ערך ליור -
קובה באוקטובר? - תקציב:Reיוני, תודה על המידע. נהנית בקובה? מהתיאורים שלך לא ממש נראה לי. שוב תודה, נועה -
קובה באוקטובר? - תקציב:Reהייתי פעמיים בקובה פעם אחת לפני שלוש שנים והשנה לפני שבוע וחצי. קובה השתנתה מאוד והאנשים בה השתנו מאוד. אנו נסענו למטרת ירח דבש וזה לא היה ירח דבש, אפילו לא מתקרב, אך אם את נוסעת לבד תסעי ללא ציפיות ועם חשדות לגבי כוונת המקומיים תוכלי לקרוא טיפ שהשארתי ב -
קובה באוקטובר? - תקציב:Reשלום יוני, המלצת על סוכן נסיעות טוב לקובה, אשמח לקבל פרטים למייל... [email protected]