מרחק בין סן דיגו ללס וגאס?
-
אמורה לעשות את זה באוטובוס או רכבת, האם עדיף לי להשכיר רכב? כמה זמן זה אמור לקחת? האם זה הגיוני גם לסוע באותו היום הלוך ושוב מסן דיגו לדיסנילנד בתחבורה ציבורית? או שעדיף לי להשכיר רכב עבור שני היעדים הללו. בסן דייגו אנחנו נלון כחמישה ימים. -
מרחק בין סן דיגו ללס וגאס?:Reברכב מדובר על נסיעה של 1.5-2 שעות. נראה לי מאוד לא הגיוני לעשות את הדרך מסאן דיאגו לדיסני הלוך חזור באותו יום, לא ברכב פרטי ולא בציבורי. -
מרחק בין סן דיגו ללס וגאס?:Reאני אישית הייתי במקומות האלה והייתי ממליץ לך לשכור רכב תחבורה ציבורית היא בעיה ורכבות אפשר בתוך סאן דיאגו אבל אני הייתי ממליץ להשכיר הכי נוח ואני נסעתי בערך מוגאס ליוסמטי 4 שעות ועוד 3 שעות לסן פרנסיסקו ועוד 2-3 שעות ללוס אנג`לס ועוד שעתיים לסאן דיאגו זה -
איך 4 שעות מוגאס ליוסמיטי? -
מרחק בין סן דיגו ללס וגאס?:Reקבלו תיקון טעות זה 4 שעות נסיע המוגאס ללוס אנג`לס אני פשוט התכוונתי שנסעתי דרך סן פרנסיסקו על כביש מספר 1 שזה לוקח יותר זמן אבל יש אחלה נוף! -
איך 4 שעות מוגאס ליוסמיטי?:Reסליחה אני פשוט התבלבלתי זה לפחות שש שבע שעות לפחות בגרך שאני נסעתי בא אולי יש משהו יותר מהיר אני התבלבלתי לגמרי מצטער!