ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

משקפת סקי למרכיבי משקפיים

פורום סקי וסנובורד
    12
    48
    8305
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 2502
      2502 נערך לאחרונה על ידי

איפה לעשות סקי
      הייתי לפני שנה בסולדן אוסטריה, אתר נחמד לא יותר מכך, גולשת מעולה לא יצאתי, בגלל הפחד שלי מגלישה. השנה החלטתי לנסות שוב, ובאם זה ימשוך אותי להמשיך ולעשות סקי בכל שנה יש לי התלבטות גדולה באיזה אתר לבחור. קלאב מד יקר בטירוף, קלאב ולטור באיטליה לא יותר זול
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

איפה לעשות סקי:Re
        אני גולש כבר 4 שנים. בשנה שעברה הייתי בדיל בצ`כיה. לא רק שאני ממליץ על האתר, אלא שאני שוקל לחזור אליו השנה (עדיין מתלבט בינו לבין ואל-טורנס-שם אצטרך להשקיע עוד 250EU לפחות...) המסלולים מצויינים (לי הם הספיקו, אני מאמין שגם לך) הצ`כים (וצ`כיות) מאוד נח
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

לא אמור להיות הבדל משמעותי מבחינת הקור, אני לא יכול להיות בטוח לגבי שבוע ספציפי, אבל בעקרון לא אמור להיות הבדל. נראה שהכסף מאוד חשוב בשיקולך, ואני לא רואה הבדל כזה גדול בין פילה לצ`כיה. עכשיו לנושא הפחד. כמה שיעורים לקחת באוסטריה? מה היה גודל הקבוצה?בכל
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מלה פלאן והיה מצויין
            לה פלאן( לה פלאן CENTER- גובה 1950) מקום יפה ומדהים כמו כל מקום שמצוי על האלפים. הגלישה שם טובה, מתאימה במיוחד לגולשים מתקדמים, אני הסנובורד ייתקלו שם בלא מעט מישורים (וזה מעייף). חיי לילה - אין חיי לילה.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

מי מכיר -Sestriere - Valtur
              היי אני נוסע לססטרייר (קלאב ולטור) עוד שבוע. אשמח אם מישהו שמכיר יוכל לענות: 1. כמה כסף מוציאים בד''כ על אקסטרות (ואיזה)? 2. האם עמוס באתר בתקופה הזו? 3. כל טיפ נוסף יתקבל בברכה! תודה אמיר
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

Sestriere - Valtur:Re
                אז ככה: 1. אקסטרות: כמה עשרות יורו בבר של הקלאב + בשולחן הסנוקר. למסעדות בעיר לא יצאנו, אבל מי שכן השאיר עוד 20-25 יורו לאדם על כל יציאה. כמובן, אם תקנה חליפת סקי חדשה, תוכל להוציא עוד 500 יורו. 2.עומס: אין בעיה אמיתית, חוץ מקטע קצת מעצבן בהתחלה (מהקלאה
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

הדרכה אישית עולה עשרות מונים בתועלתה על כל סוג של הדרכה קבוצתית מהסוג המוצע בקלאב מד וכיו''ב. במקרה הנדון ממליץ על האתר הצכי בצמוד להדרכה האישית. אין ספק שקצב ההתקדמות שלך ,במידה והמדריך יהיה טוב ,יהיה גדול לאין שיעור מזה שתשיגי בקלאבים. במגבלות התקצי
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

Sestriere - Valtur:Re
                    המועדון המפואר מבין שלושת הולטורים שבאיטליה. מאוד מומלץ כנ''ל האתר עצמו. מצב השלג נכון להיום מצויין והאתר כולו על כל מרחבי הגלישה האין סופיים שלו -לבן. לגבי הוצאות ,קח בחשבון קצת בירות בדיסקוטק וכמובן ביזבוזים או קניות אישיות שזה תלוי רק בך. בגדול הכל
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מלה פלאן והיה מצויין:Re
                      תודה על התמונה והמידע רק להוסיף ברשותך מעט על שנאמר. לה פלאן אתר יחסית ''שטוח'' שברובו מסלולים כחולים ואדומים מה שעושה אותו למושלם עבור מתחילים ובינוניים. למתקדמים יש שפע אפשרויות גלישה לרמתם והאתר מותאם לסנובורד למעט ,כמו שציין ליאור ההקטעים ''השטוחים'
                      • karoamir
                        karoamir נערך לאחרונה על ידי

סקי פס בסניפים!
                        תקנו אותי אם אני טועה, אבל אם אין לי ציוד אישי אז בכל מקרה אני צריך לעמוד בתור, לא??? או שמא אני יכול לקנות גם כרטיס לציוד בסניפים?
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

החרמון - בדיחה של אתר
                          הי, הייתי אתמול, יום חמישי, בחרמון והמצב מתחת לכל בקורת. יום שלם (יצאתי מת''א ב-4 !!) והספקתי לעלות רק פעמיים ב-CHAIR-LIFT. חוסר ארגון כזה בחיים לא ראיתי והחוצפנים (מנהלי האתר) עוד מעיזים לקרוא לזה תנאים ארופאיים. שעה וארבעים !!! (כן זה לא טעות) היה ז
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

החרמון - בדיחה של אתר:Re
                            מה שהלך אתמול בחרמון היה פשוט ביזיון!!!!!! רק במזל התור בשיאון לא נגמר באסון כבד!! אנשים נרמסו שם והיה בלגאן גדול. בעלי האתר=פושעים!!!
                            • ?
                              אורח נערך לאחרונה על ידי

איך לאכסן את הציוד .
                              מה צריך לעשות עם הציוד בסוף העונה ואיך לאחסן אותו ( שמעתי שצריך למרוח משהו על הסכינים ).
                              • ?
                                אורח נערך לאחרונה על ידי

איך לאכסן את הציוד .:Re
                                ווקס - ניתן לקחת גם שעווה ( נר גדול ולמרוח על הסכינים חוץ מזה מומלץ לעשות tritment טיפול למחלקיים בסוף היום הראשון של החופשה להשאיר את המחלקים באתר לטיפול שיהיה מוכן לבוקר שלמחרת
                                • ?
                                  אורח נערך לאחרונה על ידי

יש לי מחלקים atomuc למכירה
                                  במצב טוב סגול זוהר בתחתית עם בנדקסים של salomon +מקלות 550 שח 058259406 תעשו חשבון פשוט אחרי 2-3 השכרות ציוד אתם מחזירים את העלות . מי שיקנה יקבל נעליים בחינם מידה 43 הזקוקות לתיקון קל ת מ ה ר ווווווווווווווו . יש לי רק אחד! ביייייייייייי
                                  • ?
                                    אורח נערך לאחרונה על ידי

שכחתי לומר 185 ס''מ
                                    • moshemaor
                                      moshemaor נערך לאחרונה על ידי

להלן המלצותי לטיפול הציוד מגלשים ונעליים. מגלשים: בסיום שבוע הגלישה במידה ואתה גולש בחו''ל בכל אתר יש אפשרות לבצע טיפול בחנויות להשכרת הציוד. הטיפול כולל ליטוש סכינים אשר נשחקים במשך הגלישה השבועית, תיקון נזקים במגלש בדרך כלל בחלק התחתון שיכול להיפגע מ
                                      • gillmaharik
                                        gillmaharik נערך לאחרונה על ידי

הסבר על התורים בחרמון
                                        יש מגוון תורים בחורמון, לא לדאוג. הראשון הוא בשער הצבאי, עד בפותחים אותו (בערך בשבע בבוקר). אותו אי אפשר לקצר, אלא אם כן אתה עובד באתר, או מקושר לבוגי. השני הוא התור לקופות. אם לכל הנוסעים ברכב יש כבר סקיפס, תוכל לקצר את 50-100 המטר האחרונים שלו, שזה בי
                                        • ?
                                          אורח נערך לאחרונה על ידי

גם אם לא ביצעת טיפול מקצועי למגלשיים חשוב כן לדאוג לייבשם היטב עי השארתם מחוץ לתיק הנשיאה למספר ימים או ניגובם . החלקים הרגישם במגלשיים הם הסכינים המצויים בשני שפתי המגלש לכל אורכו מומלץ למשוח את הסכינים בשכבה דקה של גריז סיליקון(לא סיליקון לאיטום!!) שהו
                                          • moshemaor
                                            moshemaor נערך לאחרונה על ידי

מחפש שותף/ים לשבוע באוסטריה
                                            אני יודע שזה קצת מוקדם אולם בכל זאת. מחפש שותף או יותר לשבוע סקי באוסטריה. רמה בינונית+ (שווה ערך לרמה 4/5 במועדון קלאב מד) תקופה מומלצת סוף מרף תחילת אפריל כשהמצב הפוליטי יתבהר. איפה ואיך להתארגן יהיה בתאום עם הפונים.
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון