קוסמטיקה בתאילנד
-
שלום לכם,
נוסעים בשבוע הקרוב- מתרגשים מאוד מאוד ....
שאלה- האם כדאי לקנות בתאילנד מוצרי קוסמטיקה? משתלם? ובשמים?
או למלא את המצברים בדיוטי פרי?
תודה
מג -
קוסמטיקה בתאילנדהיי מגי, איזה כייף!!!
בשמים, או בדיוטי, או בכלל כאן בארץ, יש מבצעים בכלל זול כאן...
קוסמטיקה, מביאה בכמויות, סופר זול שם, צריך להכנס לסופר גדול, מחלקת קוסמטיקה, אתם תיהיו בסוקומוויט, תעלו לסקיי טריןן, תחנה האחרונה, לכיוון השני, לא למרכז, יש שם סופר ענק, מאוד זול.
אני מכורה לקרמים של ניוואה, עוד כשבארץ לא היו, מחיר מצחיק, אבל יש כל הפירמות. -
קוסמטיקה בתאילנדהי שושי יקרה!!!!
אני קונה קוסמטיקה בכמויות בארץ, אבל את יודעת...חשבתי- אם זול, אז למה לא?
הבנתי שבbig c יש מחלקה זולה לקוסמטיקה, אבל זה רק משמועות, בכל מקרה אני מתכוונת לבדוק...
נשיקות
מג -
תוספת קטנה- קוסמטיקה בתאילנדהמחירים אכן זולים שם.
אני חוזר עם כמויות של משחות שיניים של קולגייט ודאודורנטים שזולים מאוד לעומת הארץ.
לגבי בשמים, אם יש משהו ספציפי שאת מכירה ומשתמשת, שווה אולי כן לקנות בארץ כי עלול להיווצר מצב ששם לא יהיה או שיהיה רק בחנויות היקרות כמו בסיאם פאראגון. -
תוספת קטנה- קוסמטיקה בתאילנדהי ארז,
אני אכן "בונה" על בושם מסויים. אם לא יהיה - לא הפסדתי כלום...
תודה
מג -
קוסמטיקה בתאילנדמגי, זול זה לא מילה, מאוד זול!!!
אבל קחי בחשבון משקל מירבי על הטיסה, כי הכל צריך ללכת למזוודה, אם הסיפור הזה שקרמים אסור לקחת אתיך...
אמרו לך נכון,BIG C, זו רשת של סופרמרקטיס, אבל Tesco Lotus, גם ענקית וזולה:
http://www.bts.co.th/en/tourist_02_4.asp#1
אם אתם טסים עם הירדנים, הדיוטי בירדן הרבה יותר זול בבשמנים מאשר אצלנו. -
תאילנד שלושה שבועות יש הרבה מה לחוות,ויעילות כספית -
קוסמטיקה בתאילנדהי שושי,
רשמתי לפני
האתר המצורף- מעולה!!!!!
לגבי המשקל במזוודות- אני יודעת שזו בעיה בשבילי
איזה תיק כדאי לקחת בנוסף למזוודה?
כי כל אחד מאיתנו יכול לעלות עוד 7 ק"ג למטוס ואני מניחה שזה לא יכול להיות בנוסף לתיק צד הקטן שלי...
יום נעים
מג -
תאילנד שלושה שבועות יש הרבה מה לחוות,ויעילות כספיתלslaeims - ? -
קוסמטיקה בתאילנדקודם כל, קבלי הסבר על קנס לעודף משקל:
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1060313/start-0/
כל חברה יש לה מדיניות קצת שונה, הירדנים, מאוד קפדנים עם המזוודה, לא שולחים מבט אפילו לתיקי יד, האוזבקים קפדנים גם וגם, ושמעתי שיש להם משקל ליד עמדת עליה למטוס, אם רואים צורך לבדוק שוב, באל על, לא יגידו כלום על 2-3 קילו במזודה, ובטח לא לתיק יד.
עם הכוונה שלך לתיק של אשה, זה בנוסף לתיק גדול, הבחירה צריכה להיות שהתיק יהיה קל במשקל... -
זה מאוד תלוי איזה קוסמטיקהכי כמו שכתבו קודמי, משחות שיניים, דאודורנט וכד' יותר זול לרכוש שם בכל סופרמרקט שמוכר.
אבל קוסמטיקה של מותגי יוקרה כגון שיסידו, קליניק וכד' בקניונים עולה מאוד דומה לארץ. בזמנו בדקתי מספר מוצרים שהשתמשתי בהם בארץ והשותי מחירים וראיתי שזה לא זול מהארץ. לגבי הדיוטי פרי בארץ, משתלם לקנות כאשר את יודעת בדיוק מה את רוצה ובדקת כמה עולה כאן. אני לא בטוחה שהדיוטי בבנגקוק זול יותר. אני לדוגמא בדקתי מחיר של בושם מסוים בארץ והשוותי למחיר בדיוטי והיה משתלם אז קניתי. אבל לא הייתי קונה מבלי לבדוק כי לא כל מוצר בהכרח יהיה זול יותר.
כשבדקתי והשוותי מחירים של מוצרי חברת מאק (אמריקאי) המחירים שם היו כמו בארץ. אותו כנ"ל לגבי ביגוד ונעליים, כשמדובר במותגים שהם יבוא כמו נייק ואדידס (מקורי לא חיקוי) בקניונים הגדולים לא מצאתי הבדלים משמעותיים. -
זה מאוד תלוי איזה קוסמטיקהלא בדקתי קרמים של פירמות יקרות, כי גם בארץ לא קונה אותם, בעיני משלמים הרבה בגלל המיליונים שדוגמניות או שחקניות מקבלות עבור פירסום, ולא רק אני אומרת זאת, אבל זה כבר סיפור אחר... -
זה מאוד תלוי איזה קוסמטיקההי שושי,
תודה על הפירוט
אנחנו טסים באל על, ואני רוצה לעלות לטיסה עם התיק שלי ובנוסף תיק גדול (איתי במטוס)...
אם זה לא יתאפשר אני אכניס את התיק הקטן לתיק הגדול...נקווה שאמצא לו מקום
ודרך אגב בקשר לקוסמטיקה- מסכימה עם כל מילה שלך, אבל בשמים- זה עניין אחר לגמרי
ערב נעים,
מג -
זה מאוד תלוי איזה קוסמטיקההי קש כפית,
קוסמטיקה יקרה מאוד אני ממילא לא אקנה,
אבל אם יש מציאות אני קונה...
אני שואלת בעיקר על בשמים, אבל מבינה מדברייך וגם מדבריה של שושי שכדאי לבדוק בדיוטי פרי, וזה מה שאני אעשה
תודה
מג -
זה מאוד תלוי איזה קוסמטיקהבשמים:בטח, בטח, בטח, תמתיני לנכדים, ההורים יסעו לחו"ל, ישאירו אותם אצלך, ובחזור תקבלי בושם מהדיוטי, יש לי מדף שלם
-
זה מאוד תלוי איזה קוסמטיקה
http://www.dutyfree.co.il/?CategoryID=180
אם יש אחד מיוחד, תשאלי על מחיר, בדיטי וכאן, לפעמים ממש לא כדאי.
אני אישית לא אוהבת להסתובב בדיוטי
-
זה מאוד תלוי איזה קוסמטיקהשושי,
אני אוהבת מאוד מאוד להסתובב בדיוטי- יש שם כמה חנויות שאני לא מוותרת עליהן
לגבי בשמים- אני מטורפת על בשמים ולא מוותרת על שום הזדמנות טובה לקנות אותם, ואם בתאילנד לא כדאי, אני אבדוק בדיוטי (בטוח שכדאי
)
לגבי הנכדים- רעיון מצויין
יום נעים
מג