טוקיו - קיוטו
-
הי, אני נוסע מטעם העבודה לשבועיים בטוקיו. רציתי להאריך את נסיעתי בסדר גודל של יומיים ולבקר בקיוטו. - איך מגיעים לקיוטו וכמה זה יעלה? - האם יום אחד מספיק או שכדאי להשאר שם לילה ויום נוספים? - מה עשויה להיות עלות מלון בקיוטו? עוד טיפים יתקבלו בברכ -
טוקיו - קיוטו:Reהיי גיל קיוטו עיר יפה ושווה ביקור של כמה ימים. את הדרך טוקיו-קיוטו ניתן לעשות ברכבת או אוטובוס. המחיר הינו כ~300$ + כך שכדאי יותר לרכוש כרטיס רכבות פתוח לשבוע במחיר של כ~250$ כדאי לך גם לבדוק את האפשרות לנחיתה בטוקיו,ויציאה מאוסקה ובכך לחסוך
מדריך יפן -
טוקיו - קיוטו:Reאני הייתי מוסיפה גם איזה יום או שניים באוסקה
או לפחות ליסוע לשם בערבים.
קיוטו קצת משעממת בלילה כי כל הדברים נסגרים ב-17:00.
תלוי מה אתה מחפש.
בכל מקרה אם אני לא טועה זה סדר גודל של כ-5 שעות נסיעה ברכבת המהירה (אנחנו נסענו במקטעים) ועולה אכן הרבה. -
טוקיו - קיוטו:Re להליתהלית - ראשית תודה. בסך הכל אני לא יכול לתכנן יותר מדי מראש כי כאמור אני 95 אחוז מהזמן עובד. לא ברור לי הקטע לגבי קניית כרטיס הרכבת. אני לא יכול לקנות אותו בטוקיו איפושהוא ? ומה יש באוסקה והאם בכלל היא במרחק ''קפיצה'' מקיוטו (יש לי בסך הכל יומיים...). וש -
טוקיו - קיוטו:Re להליתשוב, זה תלוי מה מחפשים. קיוטו שקטה יותר ויש בה מקדשים מדהימים אבל צריך להיות בראש של זה. אוסקה יותר תוססת, עם הופעות בערב, בתי כלבו ענקיים, בארים ודיסקוטקים. כרטיס רכבת סתם ניתן לקנות בכל תחנה אבל כמו שכתבו לך עדיף לקנות rail pass שהוא כרטיס לשבוע ו(כנר -
טוקיו - קיוטו:Re להליתהלית, בתוך טוקיו אני כנאה אנוע בסאבווי ע''ח העבודה. כיון שכל הזמן הפנוי שלי יסתכם בפלוס מינוס יומיים אני מניח שלא יצא לי לנסוע למקומות נוספים מעבר לקיוטו (אלא אם כן את ממליצה אחרת) לכן לא נראה לי כדאי להתחיל לחפש את הכרטיס שאתם מתארים. אגב, יש לך מושג ע -
טוקיו - קיוטו:Re להליתכנראה שאפשר לנסוע בבןקר ולחזור בערב, אבל כך בחשבון שזה כ3 שעות בכל כיוון (בשינקאנסן). יותר מידע תוכל למצוא ב
http://www.japanrail.com