הדרכת סקי בחרמון
-
מישהו התנסה? יש המלצות? -
הדרכת סקי בחרמון:Reמבחינת רמת המדריכים (נכון לשנה שעברה), ההדרכה מתאימה רק למתחילים. אם אתה יודע כבר ליפנות ולעצור אז עדיף שתיגלוש בעצמך. -
הדרכת סקי בחרמון:Reאני אישית לקחתי הדרכה פרטית אבל מעבר לליוי על המסלול שהמדריך היה לפני על המסלול .זה לא עזר לי בכלל,ולא לימד אותי שום דבר נוסף. -
הדרכת סקי בחרמון:Reגם אני הודרכתי בחרמון. פעם . מצטרף לדיעות קודמי.פשוט כסף זרוק , עדיף לקבוע עם מדריך מאיגוד מדריכי הסקי ליום גלישה בחרמון (אולי קבוצה ) או מועדון הסקי ושאר הגופים המוסמכים . בכל מקרה לא ואני מדגיש לא ,לוותר על הדרכה. עדיפה הדרכה גרועה מאשר לנסות וללמו -
הדרכת סקי בחרמון:Reמחזק את דברי צ`ארלס בעניין של לא ללמוד לבד... ניסיתי חצי יום לגלוש לבד ולא הצלחתי אפילו לעמוד, ואז היה לי שיעור סקי עם מדריכים של החרמון, אז נכון שהוא היה די גרוע, אבל פתאום הדברים הסתדרו לי. אז אם אתה מתחיל ממש, אל תוותר על הדרכה, גם המדריכים של החרמו -
כן תביא מהביתקח מדריך מוסמך של מועדון הסקי הישראלי, קח אותו ליום שלם, או 2 חצאי ימים באחד על אחד ותלמד. אחרי 2-3 ימים עם הדרכה אישית, תהיה ברמה של שבוע בקבוצה, ותהיה בשל לעלות כיתה בקבוצות בחו''ל רק לבן -
האמת שאפשר אבל...תראה על פי הבנתי הבעיה הקיימת הינה חוסר האחידות ברמת ההדרכה באתר. לא כולם נועדו ללמד סקי. בכל אופן ללימוד טוב צריך מספר ימים ברצף שתוכל לתקן את הטעויות שלך ולהתנסות באופן רציף...אם מדובר על מתחיל מוחלט נראה לי אולי רעיון טוב ליצור בסיס מסויים כבר בחרמון כ -
ממליצה על טליעמדריך סקי מצויין ממג`דל שמאס, שעובד באתר. הבעיה שבחרמון מאוד קשה ללמוד, בגלל עומס הגולשים ומחסור במסלולים בשיפוע/רוחב מתאים ללימוד.