למנוסים-איך נלחמים ביתושים?
-
מה לא ברור?:Re''כילה על המיטה ופליס עבה מחוץ לה זה הדבר היחיד שעזר לי'' איך שהפליז מחוץ למיטה זה עוזר? ואתה בטח לא מתכוון ללבוב פליז באמצע הג`ונגל... -
נו, תראה איזהנו, תראה איזה כבוד מקבלים כאן היתושים או יותר נכון היתושה. אבל למרות שהכל ידוע וברור נשאר קשה להתגונן מעקיצה של יתושה שבמקרה הטוב יהיה גירוד קל ובמקרה היותר לא נעים זה , דנגי.... מה זה קשור למסוק ?! החלטתי שבזמן הטיול שלי הדבר הכי יעיל נגד היתושה שלנו זה -
רק ספריי בשם '' off '' עוזרהיי שום ספריי מהארץ לא עוזר- אלו יתושים מסוג אחר (מסתבר..) אין טעם לקחת מהארץ- יש לקנות בפרו את הספריי המדובר בשם:'' OFF'' - ולקנות אותו בספריי(כמה יחידות) ע''מ לשים גם על הבגדים בלי קמצנות (לא רק על הגוף החשוף) כשהולכים להתפנות: לא לשכוח לשים על התו -
רק ספריי בשם '' off '' עוזרהיי שום ספריי מהארץ לא עוזר- אלו יתושים מסוג אחר (מסתבר..) אין טעם לקחת מהארץ- יש לקנות בפרו את הספריי המדובר בשם:'' OFF'' - ולקנות אותו בספריי(כמה יחידות) ע''מ לשים גם על הבגדים בלי קמצנות (לא רק על הגוף החשוף) כשהולכים להתפנות: לא לשכוח לשים על התו -
למנוסים-איך נלחמים ביתושים?:Reיש לי בשורות מאוד מצערות בשבילך
לא משנה מה תשים
החל מקרמים דוחי יתושים לבגדים ארוכים ולבנים
כילות מלאות רשתות ואלוהים יודע מה עוד
הספק יתושים ספק נינג`ות עם כנפיים האלה יגיעו אליך
אני נעזרתי בכל מיני שיטות ועדיין לא נשארה לי חלק בגב בלי עקיצה או שתים -
למנוסים-איך נלחמים ביתושים?:Reכדאי לקחת אבקת סודה לשתיה להוסיף לה טיפה מים שאפשר יהיה למרוח אותה על העקיצה .אין כמו זה להרגעת העקיצה והיא גם נעלמת מהר...
זה פטנט מצויין בארץ ואני מניחה שגם בדרום אמריקה.
ננסה את זה בעוד שבועיים... -
למנוסים-איך נלחמים ביתושים?:Reעניין השום נבדק בתנאי שדה ואינו אפקטיבי - מי שלרוב נעקץ ע"י יתושים ממשיך להיעקץ גם כשאכל הרבה שום, חי או מבושל.