תחבורה ציבורית באזור הבאלקן-סלובניה קרואטיה מונטנג
-
חבר'ה יש לי שאלה איך התחבורה הציבורית במדינות הללו דגש על סלובניה קרואטיה ומונטנגרו וכמו כן איזה דרכים יש לעבור בין מדינה למדינה ללא רכב שכור או טיסות האם יש שירות רכבות או אוטובוסים בין מדינות הללו?? -
תחבורה ציבורית באזור הבאלקן-סלובניה קרואטיה מונטנגאם מישהו יודע אשמח לתשובה לצערי לא מצאתי מידע באתר של הלונלי פלאנט -
תחבורה ציבורית באזור הבאלקן-סלובניה קרואטיה מונטנגכמובן שיש רכבות שמחברות בין המדינות הללו, לפחות בוודאות בין סלובניה וקרואטיה. אני בדיוק נוסעת לשם באוגוסט ולכן אני מעודכנת.
בקישור הזה תוכל למצוא אתרים של רכבות של כל מדינה כמעט באירופה ותוכל להכניס יעדים ומקומות מוצא ולבדוק במדוייק רכבות שתצטרך. השימוש ברכבות במדינות אלו מפותח מאד. באשר למונטנגרו אינני יודעת, נדמה לי שיש רכבת מדוברובניק, אך במידה ולא יש רכבת ממונטנגרו לסרביה ומשם לזגרב.
http://www.gotravel.co.il/travel/?p=1687
ואני באופן אישי אשמח לשאול אם מישהו יכול לעזור לי עם מידע לגבי תחבורה ציבורית בתוך מקדוניה, אם יש אתר כלשהו של תחבורה ציבורית או רכבות. הבנתי שבתחנה המרכזית של סקופיה יש מידע כזה אך אשמח לדעת אם אפשר למצוא מידע זה גם באינטרנט. תודה. -
תחבורה ציבורית באזור הבאלקן-סלובניה קרואטיה מונטנגזהו אתר התחנה המרכזית בסקופיה
משום מה הוא לא נפתח כרגע . מופיעה הודעת שגיאה של מגבלת רוחב הפס של האתר אבל תנסו.
בעבר נעזרתי בו בלי בעיות מיוחדות. יש לו גם גירסה באנגלית.