שלושה שבועות בדרום אמריקה
-
האם מישהו עשה טיול של שלושה שבועות בדרום אמריקה? אני מעוניין לדעת איזה מסלול כדאי לעשות , איפה לנחות ומאיפה לטוס חזרה , ואת העלות של הטיול ? אני מתכוון לעשות טיול עם תנאים סבירים ולא לקחת מלונות של ``חצי שקל`` ללילה . תודה -
מתי?היעד המומלץ משתנה לפי העונה בה אתה מגיע. אתה יכול לקרוא בשאלות נפוצות בתוך ''גלים ומסלולים'' מהי העונה הטובה לכל מקום, להחליט לאיזו מדינה אתה רוצה להגיע לקרוא עליה קצת ואז תוכל גם לשאול שאלות יותר ספציפיות ולקבל תשובות יותר מדויקות ומפורטות אלקנה:-) -
מתי?:Reאני מתכנן לטוס באמצע אוגוסט עדיין לא החלטתי על יבשת ולכן החלטתי להתעניין על מסלול של שלושה שבועות ולא משנה לי היכן בדרום אמריקה. -
Peru Equador and Galapagosif you do not have budget constrains than go to Equador and Galapagos you can also taste a bit from Peru Arive Lima - do not stay Huaraz - tracks Trujillio and Chiclayo - a little bit of Archeology take bus from Piura t -
תודה -
מה מענין אותך בטיול? -
נופים ,חופים -
נופים ,חופים:Reטוס ללימה. משם בטיסה לקוסקו.מצו פיצו. מישם באוטובוס לפונו. תיהיה בטיטיקקה. מישם באוטובוס ללה פאס. מילה פאס בטיסה ל רורנבקה. תיהיה קצת בגונגל. פאמפס. לא בדקתי אים המקומות שהימלצתי לך ללכת הם נוחים מיבחינת מזג אויר. זה תברר אתה. אני עשיתי את המסלו -
נופים ,חופים:Reטוס ללימה. משם בטיסה לקוסקו.מצו פיצו. מישם באוטובוס לפונו. תיהיה בטיטיקקה. מישם באוטובוס ללה פאס. מילה פאס בטיסה ל רורנבקה. תיהיה קצת בגונגל. פאמפס. לא בדקתי אים המקומות שהימלצתי לך ללכת הם נוחים מיבחינת מזג אויר. זה תברר אתה. אני עשיתי את המסלו -
תודה