מקסיקו באוקטובר
-
אנחנו נוסעים למקסיקו מתחילים מקנקון ולאט לאט מתקרבים לסיטי. האם המסלול הבא נכון לעשותו מבחינת התקרבות למטרה והאם הוא מספיק ל 24 ימים. קנקון-איסלה-פלאיה דה כרמן- טולום - סן קריסטובל-מקסיקו סיטי. האם מישהו יודע את המרחקים בן היעדים כי בנסיעה ארוכה ארצה ל -
מקסיקו באוקטובר:Reהמסלול בסדר גמור אני הייתי מוסיפה את פלנקה (אל פאג`ן) לפני סן קריסטובל מכיוון שמדהים שם. וזאת חוייה נפלאה לישון ביער גשם. המרחקים: מקנקון לאיסלה מוחרס 15 דקות במעבורת, מקנקון לפלייה שעה או שעה וחצי, ומפלייה לטולום שעה. סן קריסטובל מאד רחוקה ממקסיקו סיטי -
מקסיקו באוקטובר:Reתודה רבה . כמה זמן זה מטולום לסן קריסטובל? ואם ניסע לפנקה (ע''פ המלצתך) אז מטולום ישר לפלנקה ואח''כ סן קריסטובל או הפוך? הכוונה היא האם פלנקה היא לפני סן קריסטובל או אחרי אם באים מכיוון טולום? פשוט אין לי מושג כיוון תודה על התשובה המהירה -
מקסיקו באוקטובר:Reהי ערן, פלנקה היא לפני סן קריסטובל מה שאומר קנקון-איסלה מוחרס-בחזרה לקנקון כדי לנסוע ל-פלייה דל כרמן-טולום-אל פאצ`ן-סן קריסטובל. המרחק (אם אני לא טועה) 14 שעות מטולום לאל פאצ`ן שבפלנקה ומפלנקה לסן קריסטובל עוד 14 שעות (מרחקים גדולים אבל האוטובוס נוח וה -
מקסיקו באוקטובר:Reהמון המון תודה... איזה תגובה מהירה -
מקסיקו באוקטובר:Reבכיף, תהנה -
מקסיקו באוקטובר:Reתוספת קטנה - אם רוצים לשבור את הנסיעה לפלנקה, ניתן להמשיך מטולום למרידה (ואולי ואיאדוליד בדרך). מערים אלה גם ניתן להגיע ביתר קלות לאתרי מאיה כמו צ`יצ`ן ואושמל, סנוטות, ומרידה עיר נחמדה גם בלי קשר..