נסיעה ממדריד למלגה
-
צתכנן טיול ממדריד למלגה או הפוך בתחילת מרץ. אשמח לקבל המלצות -
נסיעה ממדריד למלגה:Reעל כמה ימים מדובר? האם אתם שוכרים רכב? היכן הנחיתה במדריד? במלגה? -
נסיעה ממדריד למלגה:Reטסים למדריד משכירים רכב לכל התקופה כ-8 ימים -
נסיעה ממדריד למלגה:Reשלום מני, האם אתם מחזירים את הרכב במלגה נדמה שיש אפשרות כזו רק צריך לברר באם יש דמי החזר (למיטב זכרוני לנו לא היה) אבל שווה להחזיר את הרכב במלגה ולחזור משם לארץ כי המרחקים כ''כ גדולים והדלק לא זול כך עשינו בכל אופן. לגופו של ענין: כמובן בהגיעכם למדריד ל -
ממדריד למלגה+מזג האווירלמני שלום, אכן ריקי הציעה מסלול מרתק,אך לפי דעתי קצת ``מטורף`` מבחינת הזמן שעומד ברשותכם. מעניין לדעת אם אתם מתחילים במלגה או במדריד. לפי דעתי בהחלט ראוי להקדיש זמן למדריד.עיר ענקית ושוקקת, עם חיי לילה והמוזיאונים הטובים בספרד. מזג האוויר במרכז ספרד ד -
מדריד מלגה תגובה לאדםאדם שלום, באמת הצעתי מסלול מטורף ומרתק (לא תדאג לא נפגעתי) אבל החברה רוצים לבלוע את אזור אנדלוסיה במשך 8 ימים ואני יודעת שזה מעט (רק המרחקים שם) כי אני אישית הייתי שם קרוב ל-12 יום כי יש מה לראות מעבר לכל הפקל''ים (מידע הוצאתי מלשכות התיירות המקומיות) י -
ממדריד למלגה+מזג האוויר:Reבהנחה שאתם נוחתים במדריד - אולי כדאי לוותר על מלאגה? כפי שאדם הציע יש מספיק אתרים קרובים יותר למדריד ,ובהנחה שגם לעיר עצמה צריך להקדיש יומיים-שלשה...אז לא נשאר הרבה זמן וחבל מאד להשקיע חלק ניכר ממנו בנסיעה דרומה. או לחילופין, אם אתם נוחתים במאלגה, להש