שאלה לגבי גגון סקי
-
שלום לכולם ! אנחנו שוכרים רכב באיטליה (SIXT) , שאלתי - האם גגון הסקי ברכב השכור הוא תא סגור וניתן לנצלו גם לציוד רגיל (תרמיל/מזוודה), או שמא המדובר בשני מוטות רוחב (IKEA STYLE) שלא ניתן לבנות עליהם מי יודע כמה. אנחנו באים מהארץ בלי ציוד סקי ולקחנו גגון כ -
שאלה לגבי גגון סקי:Reגגון סקי זה בדרך כלל מתקן מגנטי קטן שמיועד למגלשיים בלבד. לא ניתן לחבר עליו תיק או ציוד אחר -
שאלה לגבי גגון סקי:Reבדיוק נכון. גגון סקי מגנטי לשני זוגות מגלשיים. charls -
שאלה לגבי גגון סקי:Reהאם אפשרי ברגע ההגעה לאתר להוריד הגגון סקי ולהכניסו לרכב או שזה בלתי אפשרי והאם הדבר הזה גניב? אני בטוח שפה אם הייתי נוסע עם דבר כזה על הגג בחניה הראשונה זה היה נעלם . -
שאלה לגבי גגון סקי:Reהגגון מיועד להסרה ברגע שמפסיקים להשתמש בו. המדובר על מתקן קטן שמכיל שני חלקים זהים . מעין פלטה בגודל 30*30 שמעליה אביזר פלסטי קשיח להנחת המגלשיים ,הפלטה הזו היא מגנט חזק וגמיש שנצמד לגג המכונית ברגע שסיימת להוביל את המגלשיים אתה מוריד את זה מהגג ומכניס -
עד היום לא גנבו לילמרות שאני גולש סנובורד, בחבורה יש גם גולשי סקי שהשתמשו בזה - והשארנו את זה על הרכב (בד''כ באוסטריה) - אבל זה רק הודות לטוב ליבם של המקומיים/תיירים ללא כל קשר כמעט כל גגון אחר ניתן לפרק לכל היותר בעזרת אביזר מינימלי (פלאייר או מברג) - אז לשיקולך