מישהו נסע עם גוליבר?
-
הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על חב` הנסיעות גוליבר. יש להם דיל לברצלונה שהוא זול בלפחות 40 דולר משאר החברות שבדקתי (ובדקתי לפחות 8-9). האם הם חברה אמינה שעומדת מאחורי הבטחותיה? אשמח לחוות דעת. -
גוליבר ודומיהמשווקות חבילות של סיטונאי תיירות זהים,ואין כאן שאלה של אמינות,אלא הידיעה כי בחבילות השכר אין שום פיצוי על שינויים בזמני טיסות-השכר ושינויי המלון ברגע האחרון. וזה קורה בכל החברות. -
מישהו נסע עם גוליבר?:Reאחרי שהם מוציאים לך את המיץ,ןהכרטיסים לא מחכים לך בשדה התעופה כפי שהבטיחו ןאתה מוציא את ה-40$ בטלפונים מהשדה+קניית תרופות ארגעה אתה ממריא לחופשה הנכספת.בעיני שוה לשלם את ה-40$ -זה לא כ''כ משמעותי בכל ההוצאות לחו''ל וסע כמו גדול.נסיעה טובה -
מישהו נסע עם גוליבר?:Reנסעתי איתם לפני שנה לפראג.הכי זולים,נקודה.השויתי שבועיים בין כולם.סע ותהנה. -
מישהו נסע עם גוליבר?:Reנסעתי איתם לפני שנה לאנטליה, כשאמרו שיתקשרו - התקשרו. כשביקשתי ברור כלשהו-בררו וחזרו אלי. הכרטיסים חיכו בשדה. לא היתה שום בעיה. -
נסעתי איתם לברצלונההיי הדס נסעתי איתם גם לברצלונה לCOUTRSE ROSSELLO היה בסדר גמור וגם אז הם היו הזולים ביותר שמצאנו לא נתקלנו בשום בעיה רק רצו שנקח את הכרטיסים בשדה ולא הסכמתי כמובן קפצתי אליהם כמה ימים לפני לקחת והכל היה מוכן ובסדר נסיעה טובה!! -
נסעתי איתם לברצלונה:Reתודה לכולכם.... אני אשקול בחיוב. סתם תהיתי למה הם יותר זולים מאחרים. -
חשדנות ישראליתגם כשזה טוב, זה לא טוב(בטוח דופקים אותי במשהוא,הא?). -
טסתי איתם לדבליןהמחיר היה הכי זול הכרטיס חיכה לי בשדה (כשחברות אחרות דרשו על כך כסף והם לא דרשו תוספת) לא היו בעיות מיוחדות דרך אגב - הכרטיס שאני הזמנתי אצלם הי מהיום למחר - כלומר ביום ראשון הזמנתי כרטיס ליום שני! אני יודעת שלאמא שלי היתה איזו בעייה איתם בסופו של דב -
טסתי איתם לפראגהם עמדו בכל מילה שלהם, הנציגים חיכו בשדה בפראג, העברות מהירות ללא עיכובים, ומלון מעולה!!! מומלץ בחום