רכבת לשטרסבורג
-
שלום לכולם! אני וחברה מתכננות ביקור בשטרסבורג, בסוף חודש ינואר. יש לי מספר שאלות ואודה לכל מי שיוכל לענות. * אני יודעת שיש רכבת מפריז לשטרסבורג, אבל האם יש גם רכבת ממינכן לשטרסבורג? (רכבת אחת, ללא צרך להחליף רכבת או משהו שכזה). * האם אפשר לקנות כרטיס ב -
רכבת לשטרסבורג:Reממינכן לשטרסבורג יש 4 רכבות ישירות: 6.43, 8.43, 12.43, 16.43. משדה התעופה לתחנת הרכבת המרכזית 40 דקות נסיעה ברכבת פרברים (קו S8). לחילופין, אפשר לנסוע בקו S1 לתחנת LAIM, לעבור לקו S6 לתחנת PASING, ולעלות שם לרכבת לשטרסבורג (בסה''כ 10 דקות נסיעה פחות). -
רכבת לשטרסבורג:Reרכבות מפריז לשטרסבורג יוצאות מהתחנה GARE DE L`EST. למיטב ידיעתי, אין אליה קשר ישיר בתחבורה ציבורית מ-2 שדות התעופה הגדולים של פריז, כלומר צריך לנסוע ב-2 רכבות לפחות (מנ''ת CDG מחליפים בתחנת GARE DU NORD) או במונית. זמן הנסיעה מפריז וממינכן דומה (4-4.5 ש -
רכבת לשטרסבורג:Reהמון המון תודה!!!! -
רכבת לשטרסבורג:Reיש עוד אופציה קרובה יותר לנחות בפרנקפורט ומשם לנסוע לשטרסבורג. -
רכבת לשטרסבורג:Reאיך אני עושה את זה? איזה קו רכבת? כמה שעות נסיעה זה? ולמה זה עדיף? תודה
-
רכבת לשטרסבורג:Reיונית צודקת... שדה התעופה הקרוב לשטרסבורג הוא פרנקפורט... משדה התעופה לשטרסבורג אפשר להגיע ב-2.08 שעות ב-3 רכבות (החלפות במנהיים וקרלסרוהה) במחיר של 42 יורו.