נעליים לבעיות גב...המשך
-
אז היום מדדתי בלמטייל עודפים זוג אחד של Dolomite שזה הדבר היחידי שהיה להם במידה 46. שזה מאוד מאעפן לדעתי. אבל היה יחסית נוח. הוא שלח אותי לטונדרה שם מדדתי את ה Vasque שהיו קטנות מדי ולוחצות. ה SALOMON שהיה אחלה ואהבתי מאוד את ההרגשת ריחוף של הבולם ז -
נעליים לבעיות גב...המשך:Reאחד,כבר למדת שלא ממש משנה מה ממליצים פה,משנה מה נוח על הרגל,גש,תמדוד,ועם זה תתמודד,אין טעם להנעל על מותג או המלצה של מישהו,רק כי לו זה היה נוח,אני סומך על מקצועיות המוכרים בלמטייל,שידעו להתאים לך משהו טוב. בחנות העודפים,קצת בעיה,כי אין שם מגוון שלם,רק מה -
MEINDL נעליאולי, לא יודע אם מתאימות במיוחד לבעיות גב גם אין להם הגנה ממים בצורה מלאה. (יש להם שיטה אחרת תשאל את המוכר הוא יראה לך) אבל אלה הנעליים שלי ומצאתי אותם נוחות (ברור, אחרת הייתי קונה?:) חוץ מזה לא ראיתי אף אחד מדבר עליהם אז באתי לתבוע את עלבונן. נמצאו
נעלי MEINDL -
המלצה ראשונה: שרוך אתהנעליים אחרת. הלחץ בלשונית יכול להיעלם בן-רגע עם שריכה אחרת. עמיר ויינשטיין הביא פעם קישור עם סוגי שריכה - חפש בפורום ותמצא. -
ראה בתשובה שכתבתי לענבליש בנוסף לקישור גם תשובה מפורטת של עמיר על בחירה נכונה של נעליים. -
נעליים לבעיות גב...המשך:Reהפרסום לא נכון. הגעתי לשם והם אמרו שזה נגמר מלפני חצי שנה. שקרים וכזבים! -
נעליים לבעיות גב...המשך:Reמי זה שם,מי זה הם........ אני במקרה,עובד גם בחנות העודפים בחורב,והמבצע קיים עדיין. -
נעליים לבעיות גב...המשך:Reאז תשמע. תתקשר לסניף רעננה עודפים. באתי ופשוט צחקו עלי. ואמרו שלא יכול להיות. לא לקחתי את השמות של המוכרים כי מאוד נעלבתי שהציגו לי רק זוג נעליים אחד של דולומיט. לכן אני לוקח את עסקי ללמטייל ת''א שם בתקווה למצוא גישה קצת יותר נורמלית. -
תודה! -
מה אתם אומרים על LOWA?איך הבולמי זעזועים שלהם... ראיתי שהם עור מלא...והם פשוט נוחות בצורה מדהימה... וגם יפות... אבל איך הבולמים שלהם? יהיה לי טוב לגב? -
איזה דגם שלהם? -
איזה דגם שלהם?:Reלא יודע... איפה רשום עליהם? אני זוכר שכתוב B03 3820 -
איזה דגם שלהם?:Reכתוב על הזמזם או המדבקה שעליהם,או על הלשון של הנעל,מבפנים. אתה זוכר מה צבע הנעל? -
איזה דגם שלהם?:Reקניתי אותם ב 1000 שקלים (די הרבה אבל הם פשוט הכי נוחות) וזה לא הדגם של ה 1500 ש''ח שהיה כי הוא היה גבוה מדי בשבילי... וקיבלתי אותם לנסות בבית... העניין הוא הם נוחות מאוד אך מאוד חם בתוכן ואני דואג לגבי הגב... הם חומות כהות שלמעלה יש פס אפרפר-שחור כז -
נסה לראות פה