אומן-אוקראינה
-
בחג השני של סוכות אהיה באוקראינה. שווה לנסוע לאומן? בתור חילונית גמורה אך עדיין יהודייה, האם יש ערך תיירותי- אנתרפולוגי למקום? והאם גם בסוכות המקום דחוק ברסלבים? אשמח לשמוע דיעה של חילוני שביקר במקום -
אומן-אוקראינה:Reהמקום הפך לתעשייה. כנראה הכסף מעוור את כולם. המקום אף זכה לכתבה מזעזעת לאחרונה. לדעתי, כחילוני, ביקור באתרים אלה הוא חוויה רצויה, גם ללא אקסטזה ואמונה דתית ניתן לחוות משהו יחודי. נדמה לי (ואני לא בטוח) שמבחינת לחץ המועד הוא לאחר טירוף ראש השנה אך עדיין י
http://www.uman.co.il -
בכתבת מוסף של 7 ימיםשל ''ידיעות-אחרונות'' ביום-שישי, סופר כי אל האקסטואזה הדתית, גם מצורף הרבה סקס עם זונות-מקומיות, במחירים נמוכים במיוחד. ממש מציאה. -
תודה -
נ...נח...נחמן מאומןהחויה מאוד מומלצת, אכן הרבה פחות עמוס כרגע, רוב העומס הוא בראש השנה כאמור. אומן נמצאת בין אודסה לקייב וקצת מסוכן להגיע לשם בדרך עצמאית, ראו הוזהרתם (אלא אם אתם מדברים אוקריאינית או רוסית). -
אבל הסקס בזול -
אז אם מדבריםאוקראינית ורוסית הזונות/שודדים/רוצחים פחות מסוכנים??? -
אומן-אוקראינה:Reביקרתי באומן השנה בימי חול שקטים, ללא המולה -כמעט רק אני והרבי...מתוך התענינות במקום ולא מכוחה של אמונה מיסטית . שילבתי את הביקור גם עם טיול בגני סופיה הנמצאים בקצה השני של העיר ובהחלט שווים ביקור, כך שבהחלט היה ביקור מהנה הן מבחינה רוחנית והן מבחינה ויזו